Dockers Sezon Yenilikleri

Dockers Sezon Yenilikleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dockers Sezon Yenilikleri

Tarihler: 15 Ocak 2020 Çarşamba ~ 15 Mart 2020 Pazar

Firma: Dockers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2020 ~ Mar 15, 2020

Dockers® markası İlkbahar 2020 sezonu için ana parçalarında pek çok yenilik sunarken çevreden ve yaşam tarzından, serin ilkbahar sabahlarından ve yaz gecelerinden ilham alıyor. Ofisten eğlenceye geçiş yapmaya imkan sağlayan Dockers® İlkbahar/Yaz 2020 Koleksiyonu’nda, keten gibi hafif malzemeler, Dobby (Armürlü) ve Meraz gibi dokulu kumaşlar öne çıkıyor. Nötr tonlardan yazın en canlı renklerine kadar uzanan Dockers® İlkbahar/Yaz 2020 Koleksiyonu’nda, cesur blok renkler, dikey çizgiler ve floral vurgular dikkat çekiyor. Amacınız ister keyifli zaman geçirmek, ister özel bir plan için giyinmek olsun Dockers® güncellenen ürünleriyle sezonda tüm ihtiyaçlarınıza cevap vermeye hazır.

İlkbaharla birlikte gelen yenilenme fikrinden ilham alan yeni Dockers Koleksiyonu, geçiş havaları için tüm temel parçaları birarada sunuyor. Smart 360 Flex™ ailesine ait gömlek ve triko ceket gibi ürünlerbaştan aşağı esneklik sağlarken şık nötr tonlar, cesur renk vurguları ve çok renkli parçalar sezona uygun seçenekler sunuyor. Supreme Flex serisi ise ‘skinny’ ve ‘tapered’ gibi ilave stiller de içeriyor.

S360F Pantolon
SF Skinny & Tapered
S360F BU Gömlek
S360F Ceket

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT