Dockers®’tan Şık ve Tarz Sahibi Yılbaşı Hediyeleri

Dockers®’tan Şık ve Tarz Sahibi Yılbaşı Hediyeleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dockers®’tan Şık ve Tarz Sahibi Yılbaşı Hediyeleri

Tarihler: 17 Aralık 2018 Pazartesi ~ 17 Şubat 2019 Pazar

Firma: Dockers®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2018 ~ Şub 17, 2019

İnovatif tasarımları ile rahatlık ve esnekliği pantolonlarında buluşturan Dockers®, bu yılbaşında da erkekler için stil sahibi hediye alternatifleri sunmaya devam ediyor. Dockers®’ın rahatlığa odaklanan Smart 360 Flex ürün ailesine ait Workday ve Downtime pantolonları ve değişen iklim koşullarına uyum sağlayan All Seasons Tech™ pantolon, yılbaşı hediye alternatiflerinde öne çıkıyor. Gömlek, sweatshirt ve kazaklarla kolayca kombinlenebilen Dockers® pantolonlar, her ortama uygun, rahat bir tarz sunuyor.

Yenilenen Dockers® kesimleri, sunduğu konfor ile şıklığı bir yaşam biçimi haline getirmeye devam ediyor. Erkeklere yılbaşında verilebilecek en tarz hediyelerin başında gelen Dockers® tasarımları görünümüne önem veren erkekler için mükemmel alternatifler sunuyor.

Rahatlığa önem verenlerin tercihi Smart 360 Flex Downtime
Erkek giyiminde çığır açan, Smart Koleksiyonu’nun inovatif ürün yelpazesine ait Smart 360 Flex Downtime, dört yöne esneyebilen kumaş yapısı, esnek bel bantı ve gizli güvenlik cepleriyle öne çıkıyor. Rahatlığa önem veren erkeklerin tercihi Downtime, slim tapered ve skinny kesim alternatifleri sunuyor, detayları ve inovatif yapısıyla rahatlığı da en üst seviyeye taşıyor. Modern çizgileri klasik detaylarla buluşturan Dockers®, klasik giyinmeyi tercih eden erkekleri de unutmadı. Smart 360 Flex özellikli, ütü gerektirmeyen slim tapered Workday, orta ütü çizgisi, dört yöne esneyebilen efsane kumaş yapısı ve dikişleri ile şık bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

Sık seyahat edenlerin tercihi: Isı kontrolü sağlayan All Seasons Tech™
Dockers®, yılbaşında hediye alternatifi arayanların hayatını kolaylaştıracak inovatif çözümler sunuyor. 30 yıllık khaki uzmanlığını zirveye taşıyan Dockers®’ın erkeklere diğer sürprizi ise, sıcak ve soğuk hava koşullarında ısı kontrolü sağlayan All Seasons Tech™ khaki pantolonlar. Sık seyahat eden erkeklerin favorisi olan All Seasons Tech™, hem ofis ortamında hem de sokakta çalışan erkekler için konforlu bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor. Tasarım harikası kumaşlardan oluşan ve beş farklı renk seçeneğine sahip All Seasons Tech™ khaki pantolonlar her mevsim ve her ortamda kullanılabiliyor.

Dockers® mont, gömlek ve sweatshirtlerle kendi tarzını yarat
Her tarza uygun hediye seçenekleri sunan Dockers®, pantolonlarında olduğu kadar; mont, gömlek ve sweatshirtlerinde de iddialı. Pantolona alternatif bir yılbaşı hediyesi almak isteyenlere geniş bir ürün yelpazesi sunan Dockers®, birbiriyle kolayca kombinlenebilecek mont, gömlek ve sweatshirtleriyle erkeklere istedikleri kombini kolayca yapma imkanı tanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT