Doğuş Karadeniz Çayı Keyfine Ulaşmak Artık Daha Pratik!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doğuş Karadeniz Çayı Keyfine Ulaşmak Artık Daha Pratik!

Tarihler: 06 Temmuz 2012 Cuma ~ 06 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Doğuş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2012 ~ Eyl 6, 2012

Doğuş Karadeniz Çayı’nın Karşı Konulmaz Lezzeti Şimdi de Demlik ve Bardak Poşette!

Karadeniz’in en güzel çay yapraklarının toplanarak harmanlandığı geleneksel “Doğuş Karadeniz Çayı”; pratik ve kolay kullanımı tercih eden çay severler için demlik ve bardak poşet formunda raflarda yerini aldı.

Kurulduğu ilk günden beri çay tutkusunu tüm ürünlerinde profesyonellik ve karşı konulmaz lezzet ile birleştiren Doğuş Çay; Karadeniz bölgesinde yetişen kaliteli çay yapraklarından harmanlanan özel serisini, yeni ambalajlarında tüketicilerin beğenisine sundu. 500 ve 1000 gr’lık dökme çay formundaki seçenekleri ile çay severlerin vazgeçilmezi haline gelen “Doğuş Karadeniz Çayı”; artık demlik ve bardak poşet ambalajları ile de raflarda yerini alıyor.

Kendine özgü doyulmaz lezzeti ve keyifli içimiyle çay severlerin damak tadına hitap eden “Doğuş Karadeniz Çayı”; yeni demlik ve bardak poşet ambalaj seçenekleri ile tüketicilerine geleneksel demleme lezzetini daha pratik, daha hızlı bir şekilde sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT