Dolgu Topukların Önlenemez Yükselişi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dolgu Topukların Önlenemez Yükselişi

Tarihler: 02 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 02 Eylül 2012 Pazar

Firma: Elle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2012 ~ Eyl 2, 2012

Elle, topuklu ayakkabıdan vazgeçemeyenler için bu sezonun gözdesi dolgu topukları rengarenk çiçeklerle bezedi. İlkbahar yaz koleksiyonundaki farklı renk ve tarzda tasarlanan dolgu topuklar, günün her saati rahatlıkla kullanılabiliyor.

Etekler, pantolonlar, elbiseler, şortlar bu yaz dolgu topuklar ile kombinlenecek. Doğallığı yansıtan hasır dolgu topuklar, Elle koleksiyonunda renkli ketenler ve deriler ile şık bir birliktelik oluşturuyor. Hem gündüz hem de gece giyiminde dolgu topuk ayakkabılarla fark yaratan Elle, yüksek de olsa gün boyu ayakların rahat olmasını sağlıyor.

Sıcak renklerle donattığı yeni koleksiyonu ile ayakkabı tutkunlarını pozitif enerjisiyle sarıp sarmalayan Elle, turuncu, nar çiçeği ve sarı gibi canlı tonlarla vitrinlere de sokaklara da neşe katıyor. Yaz sezonunda öne çıkan kobalt mavi ve yeşil de hasır dolgu topuk modellerinde kullanılıyor.

Çiçek desenli modeller yine çiçek desenli çantalar ile kombinlenirken, fiyonk detayı da tasarımlarda göze çarpıyor.

Elle’in yaz gardıroplarındaki yerini çoktan alan dolgu topuk koleksiyonu % 50 indirim fırsatı ile ayakkabı tutkunlarına sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT