Douglas Parfümeri’de Altın Mucizesi Orogold’dan Özel Bayram Hediyesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Douglas Parfümeri’de Altın Mucizesi Orogold’dan Özel Bayram Hediyesi

Tarihler: 14 Ekim 2013 Pazartesi ~ 19 Ekim 2013 Cumartesi

Firma: Douglas Parfümeri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2013 ~ Eki 19, 2013

Douglas Parfümeri, 9-19 Ekim 2013 tarihleri arasında, iki adet Orogold ürün veya ürün seti alan herkese 24K altın parçacıklı “Vücut Kremi” hediye ediyor.

Vücudun kaybettiği nemi geri kazandıran ve cilt tarafından hızla emilen 24K altın parçacıklı vücut kremi, içindeki vitaminler ve hoş kokusu ile cildi ipeksi bir görünüme kavuştururken aynı zamanda derinlemesine nemlendiriyor.

Orogold ürünlerinin bileşiminde kullanılan malzemelerin doğallığı, bütün ciltler için ideal çözümler sunarken; 24 ayar altın parçacıklarıyla desteklenen ürünler, hücresel yenilenme sürecini de hızlandırıyor. Orogold formülünde bulunan 24 ayar altın aynı zamanda dokuların kaybettiği elastikiyetin geri kazanılması, kolajen kaybının yavaşlatılması ve cilt sarkmasının önüne geçilmesinde de büyük rol oynuyor. İçeriğindeki saf ve doğal malzemelerin yanında, sağlıklı cilt hücreleri yaratmak için bazal tabakanın hücresel gelişimini uyararak, ciltte sıkılaşma etkisi de yaratan Orogold ürünleri; güneşin yol açtığı hasarları, yaşlanmayla gelen lekeleri de mucizevî bir şekilde yok ediyor.

Kendisine özen gösteren kadınlara öncülük eden Douglas Parfümeri, günlük bakımın yanı sıra tedavi edici özelliği olan Orogold ile bütün ciltler için ideal çözümler sunuyor. Orogold’un cilt bakım ürünlerine Douglas’ın İstanbul Kanyon, City’s, Capacity, İzmir Bornova, Antalya, Bursa ve Ankara Cepa mağazalarından ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT