Efsun Serisine Eklenen Yeni Halıları Mekanlara Masalsı Bir Güzellik Katıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Efsun Serisine Eklenen Yeni Halıları Mekanlara Masalsı Bir Güzellik Katıyor

Tarihler: 27 Aralık 2012 Perşembe ~ 28 Aralık 2012 Cuma

Firma: Atlas Halı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2012 ~ Ara 28, 2012

Farklı dokusu, gri, siyah ve beyazın harmanlandığı renkleriyle beğeni toplayan Atlas Halı’nın Efsun serisi, yeni eklenen halı çeşitleri ve yeni bir yorumla halı severleri bekliyor. Vizondan turkuaza uzanan geniş renk seçeneği ve birbirinden eşsiz, özgün desen seçenekleriyle, halıların büyülü dünyası bir kez daha Efsun’lanıyor.

Büyüleyen efsunlu renkleriyle ve tasarımlarıyla fark yaratan, 22 farklı ürün çeşidine sahip Efsun Serisi, ulaşılabilir fiyatlarıyla da göze çarpıyor.

Efsun Serisi’nin yeni ürünleri renklerin estetik olanaklarından sonuna kadar yararlanırken, mekanlarınıza benzersiz boyutlar kazandırıyor. Hem klasik hem de modern mekanlarda masalsı bir görünüm sağlayan Efsun Serisi’nde, sade, yalın halı arayanlar için de seçenekler mevcut.

Dünya dekorasyon trendlerini Türkiye’den başlatmaya kararlı olan Atlas Halı Tasarım Ekibi çalışmalarında en önemli desteği sahip oldukları modern üretim tesisleri ve deneyimli teknik kadrolarından alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT