Egemden’den İki Yeni Gurme Lezzet; Çikolatalı ve Trüflü Zeytinyağı

Egemden’den İki Yeni Gurme Lezzet; Çikolatalı ve Trüflü Zeytinyağı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Egemden’den İki Yeni Gurme Lezzet; Çikolatalı ve Trüflü Zeytinyağı

Tarihler: 18 Eylül 2018 Salı ~ 18 Kasım 2018 Pazar

Firma: Yudum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2018 ~ Kas 18, 2018

Egemden iki yeni gurme ürününü zeytinyağını tutkunları ile buluşturuyor. Trüf ve çikolata aromalı Egemden zeytinyağları sofralarınızı lezzet şölenine dönüştürecek.

33 yıl önce lezzet yolcuğuna Ayvalık’ta başlayan ve Türkiye’nin en sevilen lider sıvıyağ markası Yudum, hikâyesine 2017’de hayata geçirdiği doğduğu toprakların bereketini, ruhunu, lezzetini yansıtan Egemden zeytinyağı ile devam ediyor.

Zeytinin memleketinde, Ege’de üretilen lezzeti ve kalitesi ile öne çıkan Egemden zeytinyağları portföyünü yepyeni gurme lezzetler ile zenginleştiriyor. Egemden gurme lezzetler ailesine yeni katılan trüflü ve çikolata aromalı zeytinyağı çeşitleriyle leziz ve birbirinden güzel tariflerle sofralar şenleniyor.

Çikolatanın en sağlıklı hali zeytinyağı ile buluşuyor

Mutluluk mucizesi olarak kabul edilen tadı ve kokusuyla kendine hayran bırakan çikolata, Egemden’in yeni gurme lezzeti olarak yerini alıyor. Ege zeytinlerinin kendine has aromasıyla elde edilen Egemden, çikolata aromalı lezzeti ile sofraların baş tacı olacak. Özellikle çikolata tutkunlarının sofralarından eksik etmeyecekleri Egemden Çikolata Aromalı Zeytinyağı, kahvaltı sofralarının olmazsa olmazı sıcacık ekmekler ile birleşerek hem lezzetli hem de sağlıklı bir çikolata kreması alternatifi oluşturuyor. Formuna özen gösteren ve doğal beslenme şeklini benimseyenler için sağlıklı bir seçenek olacak. Mutfakta yeni lezzetler peşinde koşan ve daha iyisini yapmak isteyenler için farklı bir seçenek olan Egemden Çikolata Aromalı Zeytinyağı, hamur işi ve tatlılarda da kullanılabiliyorken, doğal içeriği ile de çikolatanın tadına doyasıya varmak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT