Eğlence Dolu Back To School Koleksiyonu Soo be’de!

Eğlence Dolu Back To School Koleksiyonu Soo be’de!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Eğlence Dolu Back To School Koleksiyonu Soo be’de!

Tarihler: 29 Ağustos 2016 Pazartesi ~ 29 Ekim 2016 Cumartesi

Firma: Soo be

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2016 ~ Eki 29, 2016

Çocuklar için daha fazla moda anlayışıyla yola çıkan Soo be, uzun bir tatil döneminin ardından okula dönmeye hazırlanan öğrencilere; eğlence ve neşe dolu bir Back To School koleksiyonu hazırladı. Sırt çantasından kalem kutusuna; ayakkabıdan suluğa kadar çocukların tüm ihtiyaçlarını rengarenk tasarımlarla buluşturan koleksiyon ile bu yıl okulun yıldızı Soo be çocukları olacak!

Çocukların hayal dünyasından esinlenen tasarımların hayat bulduğu; Soo be’nin Back To School Koleksiyonunda yer alan cüzdan, çanta, suluk, tayt, çöp kovası, tebeşir, yazı tahtası, boy ölçer, beslenme çantası, kumbara, snack bag, ayakkabı ve pantolonlar 14,99-79,99 TL arasındaki değişen fiyatlarla satışta!

Funy Money Kampanyasıyla, çocukların en sevdiği en eğlenceli paralar şimdi okulda!
Eğlencenin başrolde olduğu Soo be mağazalarında Funny Money kampanyasıyla çocuklar harcadıkça kazanıyor! Funy Money Kampanyasıyla çocukların en sevdiği en eğlenceli paralar, şimdi okul alışverişini büyük bir keyife dönüşüyor. Kampanya çerçevesinde 75 TL’lik alışverişlerde 10 TL, 150 TL’lik alışverişlerde 25 TL, 250 TL’ye 50 TL, 500 TL’ye 125 TL kazanmak için Soo be mağazalarında doyasıya alışverişin tadını çıkarabilirsiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT