Elbiseler Yaza Damga Vuracak

Elbiseler Yaza Damga Vuracak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Elbiseler Yaza Damga Vuracak

Tarihler: 16 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 16 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2018 ~ Tem 16, 2018

LC Waikiki “Mevsimin Enerjisini Elbiselerle Hisset” mottosundan esinlenerek hazırladığı, elbise tasarımları ile moda dünyasını renklendiriyor. Uzun-kısa, kollu-kolsuz, çiçekli-çizgili, askılı, yakalı modelleriyle LC Waikiki, yaz mevsiminden aldığı ilhamı elbiselere taşıyor.

LC Waikiki günün her anında stilini, ruh halini yansıtmak isteyen kadınlar için özenle hazırladığı elbise koleksiyonu ile yaza damga vuracak. İlhamını “Mevsimin Enerjisini Elbiselerle Hisset” mottosundan alan koleksiyon, modern formlar, gökkuşağını kıskandıran renkler, feminen hatlar ile yeniden yorumlanıyor. Elbise koleksiyonu, açık limon sarıdan, kırmızının tonlarına, ince çizgilerden kalın renkli çizgilere, irili ufaklı çiçek desenlerine, ferah renklerden klasik renklere uzanan bir yelpaze ile dikkat çekiyor.

Bu yaz ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun da tercih ettiği keten, saten, şifon kumaşların yer aldığı, sezonun en belirgin trendlerinden biri olan çiçekli elbise modelleri ile gardıroplara da yaz gelecek. Her zevke uygun rahatlık ve şıklığı bir arada bulabileceğiniz elbiselerde kruvazeden düğmeliye, fırfır ve tül detaylardan omzu açıkta bırakan modellere kadar geniş bir ürün gamı yer alıyor. Detayların eşliğiyle hareketlilik kazanan elbiseler de yaza merhaba diyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT