Elektrikli Su Isıtıcısı İle Yazlık Evlerde Kesintisiz Duş Keyfi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Elektrikli Su Isıtıcısı İle Yazlık Evlerde Kesintisiz Duş Keyfi

Tarihler: 31 Temmuz 2014 Perşembe ~ 30 Eylül 2014 Salı

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2014 ~ Eyl 30, 2014

Bosch RDE1821415 elektronik kontrollü ani şoklamalı su ısıtıcısı, istediğiniz sıcaklıkta suyun istediğiniz sürece musluktan ya da duştan, sıcaklığı değişmeden akmasını sağlıyor. Böylece duş boyunca suyun soğuması veya su ısınsın diye boşa su akıtılması gibi hem can sıkıcı hem masraflı durumlar ortadan kalkıyor. Bosch RDE1821415, bol duş alınan, misafiri eksik olmayan yazlık evlerin anında sıcak su ihtiyacına en pratik çözüm oluyor.

Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, RDE1821415 model elektronik kontrollü ani şoklamalı su ısıtıcısı ile anında sıcak su konforu ve değişmeyen sıcaklıklarla kesintisiz duş keyfi yaşatıyor. Deniz, havuz, güneş derken duş ihtiyacı yaz boyunca daha da sıklaşıyor. Ailesi kalabalık, küçük çocuklu ve misafiri bol olan yazlık sahipleri, hem konforlu hem tasarruflu Bosch ani şoklamalı su ısıtıcısı sayesinde anında sıcak su ihtiyacı ve kesintisiz duş keyfini doyasıya yaşıyor. İstenilen su sıcaklığına ulaşabilmesi için suyun hangi güçle ısıtılması gerektiğini kendi belirliyor ve uyguluyor.

Su sıcaklığı değişmeden duş keyfi

Bosch RDE1821415 elektronik kumandalı ani şoklamalı su ısıtıcısının avantajı, su debisi değişse bile istenilen su sıcaklığının tam olarak ayarlanabilmesinden geliyor. Elektronik kumanda sistemi, istenilen su sıcaklığına ulaşabilmek için suyun hangi güçle ısıtılması gerektiğini belirliyor ve uyguluyor. Böylece ayarlanan sıcaklıkta su, istediğiniz sürece musluktan ya da duştan sabit şekilde ve sıcaklığı hiç değişmeden akıyor. Hassas ısı ayarı sağlayan bu hızlı ısıtma sistemi, hidrolik ani şoklamalı su ısıtıcılarına göre yüzde 20 oranında daha az enerji harcayarak, aile ekonomisine de katkı sağlıyor.

Akıllı kullanımıyla çok tasarruflu

Merkezi ısıtma sistemi olmayan yerlerde kullanıma uygun olan Bosch RDE1821415 elektronik kumandalı ani şoklamalı su ısıtıcısı, ayrıca, güneş enerjisi ile ısınmış suyu ek ısıtma yaparak istenilen ısıya ulaştırabiliyor. Su ısıtmaya fazla enerji harcamasına gerek kalmadığı için sudan, elektrikten, zamandan ve paradan tasarruf sağlıyor.

Güvenlik, şık tasarım ve kolay montaj

Bosch RDE1821415 elektronik kumandalı ani şoklamalı su ısıtıcısı beyaz rengi ve şık görünümüyle banyonuza güzellik katarken, Avrupa IP 25 yönetmeliğine uygunluğu sayesinde de güvenlik getiriyor. Ayrıca Clickfix plus tekniği sayesinde kolayca kurularak, bir an önce kullanıma hazır hale getirilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT