Emirates’ten Çok Özel Fırsatlar

Emirates’ten Çok Özel Fırsatlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Emirates’ten Çok Özel Fırsatlar

Tarihler: 06 Kasım 2019 Çarşamba ~ 06 Ocak 2020 Pazartesi

Firma: Emirates Havayolu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2019 ~ Oca 6, 2020

İnsanlar ile mekânları birbirine bağlayan Emirates Havayolu; 4-30 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı çıkışlı uçuşlarda, Economy ve Business Class’ta 70 noktaya avantajlı fiyatlar sunuyor

Emirates Havayolu, 4 -30 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı çıkışlı satın alınan Economy ve Business Class biletlere özel fiyat imkânı sunuyor. Yolcular, bu kampanya kapsamında satın aldıkları biletler ile 4 Kasım- 30 Haziran 2020 tarihleri arasında 400 Dolar’ varan indirimlerle seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

Emirates, ayrıca 26 Aralık 2019- 1 Şubat 2020 arasında gerçekleşecek 2020 Dubai Alışveriş Festivali’ne özel olarak sunduğu ekstra bagaj hakkı ile yolculara doyasıya alışveriş imkânı tanıyor. Birçok kişinin dört gözle beklediği beş haftalık festivalde, yolculara, çeşitli alışveriş mağazalarında, moda, mücevher, elektronik eşya ve daha birçok alandaki sıra dışı indirimler ve ödüller sunuluyor.

Emirates’le uçun, İyisi’yle uçun
Emirates ile Dubai’ye iyisiyle uçun ve şirketin ödüllü uçak içi eğlence sistemi olan ice ile 4,500’ün üzerinde kanalın sunduğu eğlence imkanlarını tadını çıkarın. Her sınıftaki yolcular, bölgesel lezzetlerden esinlenerek hazırlanan yemekler, ikram edilen içecekler ve 20 MB’a kadar ücretsiz Wi-Fi imkanının keyfini sürebiliyorlar. Şirketin cömert bagaj hakkı sayesinde küçük bir çanta ile seyahat etme mecburiyetine gerek kalmıyor. Economy Class yolcuları 35 kg, Business Class yolcuları 40 kg ve First Class yolcuları ise 50 kg’a kadar olan bagaj kapasitesinden faydalanabiliyor.

Dubai’ye olan ziyaretleri sırasında alışverişe çıkan Emirates yolcuları, dönüş yolculuklarında, fazladan bagaj hakkından da yararlanabiliyor. Bu hizmet, Dubai için, 15 Ekim 2019 ve 1 Şubat 2020 tarihleri arasında satın alınan gidiş-dönüş Economy Class biletleri için geçerli. * Dubai’den, Kuzey Amerika, Orta Amerika, Güney Amerika ya da Afrika’da bulunan Emirates destinasyonlarına dönüş yapan yolcular, fazladan bir bagaj hakkından da faydalanabiliyor. * Emirates ağında bulunan diğer noktalara seyahat edenlere sağlanan avantaj ise fazladan 10kg bagaj hakkını içeriyor. Bu hizmet, 26 Aralık 2019 ve 5 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılan yolculuklar için geçerlidir. *

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT