Emporio Armani Sıradanlığa Meydan Okuyun!

Emporio Armani Sıradanlığa Meydan Okuyun!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Emporio Armani Sıradanlığa Meydan Okuyun!

Tarihler: 16 Eylül 2021 Perşembe ~ 16 Kasım 2021 Salı

Firma: Saat&Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2021 ~ Kas 16, 2021

Ünlü İtalyan markası Emporio Armani, yeni modeliyle fark yaratmayı seven erkeklere hitap ediyor. Saatin klasik çelik kayışı, özel mekanizmaya sahip bir özel bir kadranla benzersiz bir şıklığa kavuşuyor.

Saat tutkunlarıyla dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla buluşan Emporio Armani’nin yeni modeli, stilindeki her detayla farkını gözler önüne seren erkeklerin favori saati olmaya aday. Emporio Armani’nin yeni modeli, çelik bileziğiyle klasik bir saat görüntüsü verse de kadranına bakınca bu fikri tamamen değiştiriyor. Saatin kadranındaki özel mekanizma, son derece çekici bir görünüm yaratıyor. Akrep ve yelkovanın bile alışılmışın dışına çıktığı Emporio Armani’nin yeni modeli, şıklıktan da ödün vermiyor.

Emporio Armani’nin zengin saat koleksiyonlarını Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT