En Değerli Mücevher Anneler

En Değerli Mücevher Anneler

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Değerli Mücevher Anneler

Tarihler: 13 Nisan 2023 Perşembe ~ 13 Temmuz 2023 Perşembe

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2023 ~ Tem 13, 2023

Dokundukları her şeyi parlatan, şefkatli elleriyle en zorlu anlarda mucizeler yaratan annelerimizin bu özel gününde onları mutlu etmenin sayısız yolu var. İlhamını annelerden alan Atasay, en değerli hazinemiz annelerimizin bu özel gününü seçili pırlanta ürünlerinde %50’e varan indirimlerle kutluyor.

Atasay, tüm zorluklar karşısında daima bizlere kol kanat geren, sevdikleri için fedakarlık yaparkan hiç tereddüt etmeyen, ailesini ve sahiplendiği tüm canları sevgiyle büyüten annelerimize minnetini sunmak ve onları özel hissettirmek isteyenler için Anneler Günü'ne özel indirimler sunuyor.

Dokundukları her şeyi bereketlendiren annelerimizin parmaklarını süsleyecek pırlanta yüzükler, kokusuyla bizleri çocukluğumuza götüren, zarif boyunlarında daima taşıyacakları şık tasarımlardan oluşan zamansız altın ve pırlanta kolyeler, yılın en trendi su yolu pırlanta bileklik ve küpeler Atasay mağazaları ya da www.atasay.com’da yerini alıyor.

Atasay, tüm mücevherlerden değerli, pırlantalardan ışıltılı, altından kıymetli, en değerli hazinemiz annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT