En Özel Annelere En Güzel Hediyeler Tepe Home’da

En Özel Annelere En Güzel Hediyeler Tepe Home’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Özel Annelere En Güzel Hediyeler Tepe Home’da

Tarihler: 07 Mayıs 2019 Salı ~ 07 Temmuz 2019 Pazar

Firma: Tepe Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2019 ~ Tem 7, 2019

Tepe Home, Anneler Günü için zarif ve şık bir hediye almak isteyenleri mağazalarına bekliyor. Farklı zevklere hitap eden, birbirinden özel hediye seçenekleriyle Tepe Home, bu özel günde anneleri mutlu ediyor.

Her zevke hitap eden farklı konseptlerdeki zengin ürün yelpazesiyle, ev dekorasyonunun öncü markası Tepe Home, her zaman en iyisini hak eden anneleri gülümsetecek birbirinden zarif, özgün ve şık ürünler sunuyor.

Geniş mobilya koleksiyonlarının yanı sıra annelerin kendilerini en mutlu hissettikleri evleri için çeşitli dekorasyon ürünleri de sunan Tepe Home; fonksiyonel sandıklar, duvar mumlukları ve aynalarla evlerin havasını değiştiriyor. Ayrıca dekoratif parfüm şişeleri, anneyle çekilmiş en güzel fotoğrafları süsleyecek çerçeveler, dekoratif objeler, hem şık hem kullanışlı kitap destekleri, taptaze ve rengarenk çiçekleri koymak için birbirinden zarif vazolar, yaşam alanlarına konfor katan rengarenk kırlent seçenekleri, en az onlar kadar güzel olan ahşap saksılı lila orkideler gibi birçok seçenek annelerine sürpriz yapmak isteyenleri bekliyor.

Tepe Home’da tasarımları ve fonksiyonellikleri ile dikkati çeken ev dekorasyonunu tamamlayıcı hediye alternatifleri, anneleri çok mutlu edecek…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT