En Özel Yılbaşı Hediyeleri İdefix’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Özel Yılbaşı Hediyeleri İdefix’te

Tarihler: 19 Aralık 2012 Çarşamba ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: İdefix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2012 ~ Ara 31, 2012

Türkiye’nin en büyük online kitap satıcısı idefix.com, yeni yıl hediye alternatifleriyle meraklılarına tam bir şölen yaşatıyor. Bu seçenekler arasında imzalı kitaplar, özel setler ve daha birçok eser sunuluyor.

İdefix.com, farklı ilgi alanları için hazırladığı yeni yıl fırsatları ile sevdiklerine yılbaşı hediyesi arayanların imdadına yetişiyor! İdefix.com’un bu yöndeki çekici alternatifleri arasında kampanya setleri, imzalı kitaplar ve birçok indirim var.

İmzalı kitaplar, özel setler...
%70’e varan indirimlerle sunulan kitap setleri, 2012’yi “sadece” okuyarak geçirmek isteyenleri idefix dünyasında bekliyor.

Idefix.com’un indirimli setler bölümünde Türk Klasikleri Seti, Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Seti, Rıfat Ilgaz Öykü Seti gibi farklı zevklere hitap eden kitapları takım halinde bulmak mümkün. Can Dündar, Jasper Kent ve Etgar Keret’in kendi imzalarıyla sunulan eserleri ise yılbaşında yakınlarına hoş bir sürpriz yapmak isteyenlerin tercihleri arasında yer alıyor.

Tüm bunların yanı sıra yüzde 70’e varan indirimler de yılbaşında sevdiklerinin yüzünü güldürmek isteyenleri bekliyor.

Stoklarında 1 milyon adet kitabı bulunduran idefix, “stokta” ibaresi bulunduran siparişlerinizi aynı gün kargoya teslim ediyor.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT