En Romantik Hediye Seçenekleri

En Romantik Hediye Seçenekleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Romantik Hediye Seçenekleri

Tarihler: 22 Ocak 2020 Çarşamba ~ 22 Mart 2020 Pazar

Firma: Jumbo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2020 ~ Mar 22, 2020

14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi seçmek için süre giderek daralıyor.72 yıldır zamansız tasarımlarını tüketicileri ile buluşturan Jumbo, Sevgililer Günü’nde de çiftlerin hediye arayışına en özel çözümleri sunmaya devam ediyor.

Sofralara ve mutfaklara estetik ve fonksiyonelliği bir arada taşıyan Jumbo, bu yıl da tüm sevenlerin kalplerine dokunacak tasarımları bir arada sunuyor. Sevdiklerine en uygun hediyeyi armağan etmek isteyenleri mağazalarına davet eden Jumbo, özel işçiliğe sahip geniş renk yelpazesindeki minimal tasarımları aşkınızı taçlandırmak için paketliyor.

Jumbo’nun sevenlere sürprizi bitmiyor.
Aşkınızı anlatacağınız en özel günlerden biri olan 14 Şubat’ta, sevdiğinize hazırlayacağınız özel bir sofrayı Loyalty Bone yemek takımı ile etkileyici kılabilirsiniz. Yaldızlarla süslü Magda şarap bardaklarıyla mutluluğunuzu kutlarken çok özel bir sofrada unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Sevgililer Gününe özel fiyatla sunulan 24 parça 6 kişilik Loyalty Bone yemek takımı 799.99 TL. Kırmızı ve beyazın muhteşem uyumuyla buluşan yaldızlı 6 kişilik Magda bardak takımı ise 1.199,20 TL.

İki Kalp İki Fincan…
Kahve tutkunu sevgilinizle bu özel günde karşılıklı bir kahve keyfi yapmak isterseniz Jumbo’nun iki kişilik Rosa kahve takımı sizin için ideal bir hediye olabilir. Beyazın zarifliğiyle harmanlanan fincanlar ve tabaklarda oluşturulan kırmızı-beyaz renk kombini ile kahve içmeyi zevkli hale getiren bu ikili kahve takımının fiyatı 299.00 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT