Erkek Çocukların Marin Şıklığı

Erkek Çocukların Marin Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Erkek Çocukların Marin Şıklığı

Tarihler: 02 Temmuz 2019 Salı ~ 02 Eylül 2019 Pazartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2019 ~ Eyl 2, 2019

Her sezon birbirinden özel koleksiyonları müşterilerinin beğenisine sunan Boyner, çok sevilen temalar ile çocukların hem şıklığını hem rahatlığını ön planda tutuyor. Boyner’in, erkek çocuklar için oluşturduğu marin temalı ürünleri bu sezonu renklendirirken aynı zamanda annelerin de ilk tercihi oluyor.

Çocuklar için birbirinden renkli ve eğlenceli ürünlerin yer aldığı koleksiyonlar sunan Boyner, yaz sezonu için hazırladığı marin temalı ürünleriyle erkek çocukların kalbini kazanıyor.

Boyner’de müşterilerle buluşan Limon Company’nin erkek çocuk koleksiyonunda; seyahat, marin, plaj gibi yaz temalarından esinlenen tişört, atlet, gömlek, pantolon ve şortlar rahatlığın ve şıklığın en sevimli halini oluşturuyor. Hareketli ve yerinde duramayan temaları ile çocukların favori markası olan North Of Navy’de de şort ve tişört kombinleri marin stilleri ile öne çıkıyor.

Deniz esintisini, marin çizgilerle mağazalarında yaşatan Boyner, aileleri ve çocukları keyifli bir yaz alışverişine davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT