Ev Temizliğinin Yeni Yıldızı: Philips FC8802/01EasyStar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ev Temizliğinin Yeni Yıldızı: Philips FC8802/01EasyStar

Tarihler: 14 Kasım 2012 Çarşamba ~ 14 Ocak 2013 Pazartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2012 ~ Oca 14, 2013

Dünyanın en ince robot elektrikli süpürgesi olma özelliğine sahip yeni Philips FC8802/01 EasyStar, diğer elektrikli süpürgelerin erişemediği yerleri kolayca temizliyor. İnce yapısı ve akılcı donanımı sayesinde, siz hayatın tadını çıkarırken, Philips EasyStar ev temizliğinin üstesinden kolayca geliyor.

Artık evde son derece akıllı bir robot yardımcınız var. Yeni Philips FC8802/01 EasyStar, ince tasarımı sayesinde mobilya altında diğer süpürgelerin erişemediği yerleri kolaylıkla temizleyebiliyor. Yeni EasyStar, uzun yan fırçaları sayesinde özellikle tozların biriktiği bölgeleri sorunsuz bir şekilde temizliyor. Elbette tek başına…

Kiri ve tozu yakalayan, iki aşamalı temizleme sistemine sahip olan Philips EasyStar, kızılötesi sensörleri ile merdivenleri ve köşeleri algılayarak kendi başına hareket ediyor. Üstelik akıllı sensörler, cihazın boşluğa düşmesinin de önüne geçiyor. 50 mm yüksekliğe sahip ince tasarımıyla mobilyaların altında tozun biriktiği bölgelerin sorunsuz temizlenmesini sağlayan bu akıllı robot, ekstra uzun yan fırçalarıyla köşelerin en derin noktalarına ve duvarların dip noktalarına kolayca erişiyor.

Tek düğmeli çalıştırma özelliğiyle açtığınız anda temizliğe başlayan EasyStar’ın kullanımı, model isminden de anlaşılacağı üzere oldukça kolay. Yan fırçalar ve vakum özelliği zemindeki kiri ve tozu en iyi biçimde temizlerken, boşaltma filtresiyle de tozu ve parçacıkları hapsediyor.

Philips FC8802/01 EasyStar, 599,90 TL’lik fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT