Evmanya.com’dan Renkli İftar Sofraları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Evmanya.com’dan Renkli İftar Sofraları

Tarihler: 30 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Firma: Evmanya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2012 ~ Ağu 18, 2012

Ramazan ayında iftar sofralarını renklendirecek ürünler, Türkiye’nin ilk “Ev Yaşam & Dekorasyon Alışveriş Sitesi” Evmanya.com’da…

Ramazan ayı hem mutfaklara, hem de sofralara ayrı bir renk ve ayrı bir tat katıyor. Tüm ailenin biraraya geldiği iftar sonralarını hazırlamak da hem öncesi, hem de sonrasında ayrı bir özen ve ayrı bir maharet gerektiriyor…

“Ev Yaşam & Dekorasyon Alışveriş Sitesi” Evmanya.com, Ramazan’a özel hazırladığı “Ramazan’da Evdeyiz” konsepti ile hem iftar öncesi, hem de iftar sonrası için farklı alternatifler sunuyor.

Ayrıca https://www.facebook.com/evmanya adresinde “Benim İftar Menüm” adlı bir yarışma düzenleyen Evmanya.com, en iddialı menüleri hazırlayıp kazananlara birbirinden güzel ev ürünleri hediye ediyor. Ramazan’ın tadının doyasıya çıkarılacağı yarışma, bir ay boyunca devam edecek. Menüsünü paylaşıp, Evmanya.com’un harika hediyelerini kazanmak isteyenlere duyurulur!

“Sahur özel, İftar Hazırlık, Ramazan Sofrası ve İftar Sonrası Keyfi” olmak üzere dört bölümden oluşan Evmanya.com Ramazan özel sayfasında, Ramazan boyunca mutfakta pratik çözümler sunan pek çok ürün özel fiyatlar ile satışa sunuluyor. Evmanya.com’da ayrıca, hem ürün seçerken, hem de şık iftar sofraları hazırlarken faydalanılabilecek pratik bilgileri de bulmak mümkün!

Türkiye’nin ilk “Ev Yaşam & Dekorasyon Alışveriş Sitesi” olarak hizmet veren, www.evmanya.com’da kredi kartı, havale ve kapıda ödeme yöntemleri ile alışveriş yapılabiliyor. Evmanya.com’dan yapılan alışverişlerde 7 gün içinde iptal ve iade etme hakkı da bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT