FLO’da Bayram Coşkusu Başladı!

FLO’da Bayram Coşkusu Başladı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi FLO’da Bayram Coşkusu Başladı!

Tarihler: 28 Temmuz 2020 Salı ~ 28 Eylül 2020 Pazartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 28, 2020 ~ Eyl 28, 2020

Her yaşa her tarza hitap eden binlerce ayakkabı, çanta ve aksesuar çeşidini bir arada sunan FLO; zengin koleksiyonu, cazip fiyatları ile bayram alışverişlerinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Soft renklerin ve metalik etkilerin dikkat çektiği FLO kadın koleksiyonunda yer alan birbirinden farklı modeller, kadınların bayram kıyafetlerine benzersiz şıklık katıyor. Kalın tabanlı sneakerlar, dolgu topuklu terlik ve sandaletler ile kıyafetleri tamamlayan göz alıcı çantalar kadınlara bayram için doğru bir kombin alternatifi oluyor.

Geniş model yelpazesiyle her tarza hitap eden koleksiyonlar hazırlayan FLO, bayramda da spor giyimden vazgeçmeyen erkekleri birbirinden farklı sneaker tasarımlarıyla buluşturuyor. Rahat taban yapısıyla konforlu adımlar sağlayan sneakerlar, nefes alan yüzeyi sayesinde ferah bir yürüyüş imkânı sunuyor.

Bayram heyecanı yaşayan çocuklara en güzel hediye bir çift ayakkabı!
Bayramlık heyecanı yaşan minikler, hayallerindeki ayakkabıyı FLO’nun rengarenk ve eğlenceli çocuk koleksiyonunda buluyor. Bayramların en güzel hediyesi olan ayakkabılar çocukların bayram sevincini doyasıya yaşamasını sağlıyor. Babet, sneaker, sandalet ve birbirinden şirin çanta modelleriyle kız çocukları bayramlık elbiselerine renk katarken, erkek çocukları ise konforlu spor ayakkabılarla bayramı tüm enerjisiyle yaşıyor. Renkli ve parlak detayların eşlik ettiği modeller çocuklara, en güzel bayram hediyesi oluyor!

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Nine West, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın 2020 Koleksiyonlarını görebilmek ve bayram kombininize eşlik edecek en şık ayakkabıyı bulabilmek için www.flo.com.tr web sitesini ve FLO mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT