Flo’dan Her Stile Özel Espadriller

Flo’dan Her Stile Özel Espadriller

Alışveriş Alışveriş Rehberi Flo’dan Her Stile Özel Espadriller

Tarihler: 23 Mayıs 2017 Salı ~ 23 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Flo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2017 ~ Tem 23, 2017

Moda, stil ve trendin adresi FLO; yazın favorisi espadrillerde de birbirinden şık ve rahat modelleriyle her yaşa ve her tarza hitap ediyor.

Son yılların gözdesi olan espadriller FLO koleksiyonunda en şık ve rahat versiyonlarıyla kendini gösteriyor. Hafif ve konforlu adımlar sunan FLO espadrillerle, ilkbahar ve yaz aylarında tüm kadınlar ferah adımlar atıyor.

Sezonun yükselen trendi çiçek desenlerinin yanı sıra çizgi detaylı renk blokları siyah-beyaz ve mavi-sarı ve pudra tonları FLO’daki espadrillerde karşınıza çıkıyor. FLO’nun siyah ve bej tonlarındaki payetli espadrilleri ise, rahatlığa göz alıcı bir şıklık katıyor.

İlkbahar ve yaz ayları boyunca etekten, şorta ve elbiselere kadar her kombininizle rahatlıkla tercih edebileceğiniz FLO İlkbahar- Yaz Koleksiyonunda yer alan espadriller ile hem sezon trendlerini yakalayın hem rahatlığı!

Siz de birbirinden şık espadril modellerini FLO yorumuyla görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT