GAP’ten Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Seçenekleri

GAP’ten Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Seçenekleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi GAP’ten Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Seçenekleri

Tarihler: 24 Ocak 2024 Çarşamba ~ 24 Nisan 2024 Çarşamba

Firma: GAP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2024 ~ Nis 24, 2024

Rahat, modern ve zamansız stili yıllardır moda severlerle buluşturan GAP, Sevgililer Günü’nde birlikteliklerini kutlamak isteyenlere birçok özgün hediye seçeneği sunuyor.

GAP yıllardır logolu ürünleri ve sunduğu ‘cool’ parçalarla ikonik stilin adresi olmaya devam ediyor. Her gardıropta bulunması gereken cool parçaları bir arada sunan GAP, ikonikleşmiş Logo Koleksiyonu’na bu sezon da yepyeni parçalar ekliyor. Hoodie’ler, fermuarlı ve sıfır yaka sweatshirt’ler, yumuşacık tişörtler ve eşofman altları, Sevgililer Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

GAP’in özel kumaşlar ile tasarlanan pijama ve iç giyim koleksiyonu da Sevgililer Günü’ne özel desenleri ve renkleri ile dikkat çekiyor. İkonik ve modern tarzdan, şık ve rahat bir stile her zevke hitap eden ürünler hediye seçimini kolaylaştırıyor. GAP konforlu sweatshirt’lerden vazgeçemeyenleri ve Sevgililer Günü’nü rengarenk, eğlenceli pijamalarla kutlamak isteyenleri de unutmuyor. Sevgililer Günü’nde kendini ya da sevdiklerini şımartmak, hediye vermenin mutluluğunu yaşamak isteyenler için birbirinden şık, stil sahibi hediye seçenekleri GAP’te alışveriş severlere sunuluyor.

İkonik Gap Logo’lu ürünleri ve ev giyim koleksiyonunu keşfetmek isteyenler, GAP mağazalarında, maobil uygulamasında ve gap.com.tr’de buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT