Garaj Günleri Zamanı

Garaj Günleri Zamanı

Tarihler: 28 Ağustos 2019 Çarşamba ~ 28 Ekim 2019 Pazartesi

Firma: İstanbul Optimum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2019 ~ Eki 28, 2019

İstanbul Anadolu Yakası’nda alışveriş ve sosyal yaşamın iç içe geçtiği önemli merkezlerden biri olan İstanbul Optimum, 20 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği Garaj Günleri ile ünlü markaların birbirinden şık ve uygun fiyatlı ürünlerini sunuyor.

Yerli ve yabancı marka karmasının bir arada bulunduğu İstanbul Optimum Alışveriş Merkezi, 20 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği ‘Garaj Günleri’ kapsamında, ünlü markaları avantajlı fiyatlarla ziyaretçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Eğlence ve ekonomik alışverişin adresi olan İstanbul Optimum, Garaj Günleri kapsamında Vakko Outlet, Beymen Outlet, Tommy Hilfiger, Levi’s, Brooks Brothers, Boyner Outlet, Flo, Penti, Dagi, Yeşil Kundura, Tefal, Gusto, Kiğılı, Cacharel, Altınyıldız, Centone, U.S. Polo, Hummel, Elle Shoes, Panço ve Kahve Dünyası gibi yerli ve yabancı öne çıkan markaların en beğenilen ürünlerini moda tutkunlarıyla buluşturacak.

Ziyaretçilerin birbirinden farklı ve uygun fiyatlı ürünleri bulabilecekleri Garaj Günleri, İstanbul Optimum -3 numaralı yeşil otopark alanında olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT