Geleneksel Türk Motifleri Bambum Zeugma Porselen Takımıyla İftar Sofranızda

Geleneksel Türk Motifleri Bambum Zeugma Porselen Takımıyla İftar Sofranızda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Geleneksel Türk Motifleri Bambum Zeugma Porselen Takımıyla İftar Sofranızda

Tarihler: 20 Mart 2024 Çarşamba ~ 20 Haziran 2024 Perşembe

Firma: Bambum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2024 ~ Haz 20, 2024

İftar sofralarını paylaşmanın en keyifli ve bereketli zamanı olan Ramazan ayında sofralara zarafet kazandıran Bambum, Zeugma Ethnic Porselen Yemek Takımı göz alıcı masalara eşlik ediyor. geleneksel Türk motiflerini modern tasarım anlayışıyla birleştiren Zeugma Porselen Yemek Takımı, estetik görünümüyle sofralara ayrı bir hava kazandırıyor. 24 parçadan oluşan 6 kişilik Bambum Zeugma Porselen Takımı, dayanıklı yapısıyla uzun süre kullanım sunuyor.

Sahan takımından çaydanlığa kahvaltı takımlarından tencere setlerine kadar birçok ürünü tek çatı altında bulunduran Bambum, Zeugma Porselen Yemek Takımlarını satışa sundu.

Zarafetle işlenmiş birinci kalite porselen ürünlerinden oluşan Bambum Zeugma porselen yemek takımları, geleneksel motiflerle bezenmiş renk ve desenleriyle iftar davetlerinize şıklık kazandırıyor. Beyaz porselene işlenmiş özgün tasarımlarıyla sofralara ihtişam kazandıran Bambum Zeugma porselen yemek takımları, çorba kâsesi, yemek tabakları, servis tabakları ve tatlı tabakları ile iftar sofranızı eksiksiz bir şekilde donatmanızı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT