Godiva Bayram Koleksiyonu ile Mutluluğu Paylaşın!

Godiva Bayram Koleksiyonu ile Mutluluğu Paylaşın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Godiva Bayram Koleksiyonu ile Mutluluğu Paylaşın!

Tarihler: 27 Mart 2024 Çarşamba ~ 27 Haziran 2024 Perşembe

Firma: Godiva

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2024 ~ Haz 27, 2024

GODIVA, muhteşem lezzetlerini bir araya getirdiği yeni Bayram Koleksiyonu ile mutluluğu paylaşmanın en harika yolunu sunuyor.

Dünyanın önde gelen premium çikolata markası GODIVA, özenle tasarladığı Bayram Koleksiyonu ile sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz keyifli bayram buluşmalarının vazgeçilmezi oluyor. İkonik Belçika çikolatalarını şık sunumlarla buluşturan GODIVA, çikolata severlere birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. GODIVA Bayram Koleksiyonu’nda, klasikten vazgeçemeyenler için geleneksel madlen çikolataların eşsiz lezzetini sunan Finesse Koleksiyonu ve Belçika pralinlerinin bir arada bulunduğu ikonik Gold Koleksiyonu öne çıkıyor. Napoliten, domes, madlen çikolata ve pralinlerden oluşan hediye alternatifleriyle her zevke uygun zengin ürün seçkisi sunan GODIVA, farklı hediye seçenekleri arayan çikolata severlerin favorisi olmaya devam ediyor. Ayrıca Bayram Özel Çikolata Sepeti seçeneğiyle herkesin en sevdiği çikolatayı bulabileceği olağanüstü bir hediye seçeneği sunuyor.

İkonik Belçika çikolatalarının birbirinden şık sunumlarla buluştuğu GODIVA Bayram Koleksiyonu 11 Mart itibariyle tüm GODIVA mağazalarında ve web sitesinden satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT