Graf von Faber-Castell' den Kaşmir Deri Koleksiyon

Graf von Faber-Castell' den Kaşmir Deri Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Graf von Faber-Castell' den Kaşmir Deri Koleksiyon

Tarihler: 10 Ekim 2018 Çarşamba ~ 10 Aralık 2018 Pazartesi

Firma: Graf von Faber-Castell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2018 ~ Ara 10, 2018

Graf von Faber-Castell’in hayatı kolaylaştıran tasarımlara sahip yeni Kaşmir Deri koleksiyonu günlük kullanıma uygun küçük yardımcılar yaratıyor. Marka, zamansız çizgisine, İtalyan derisi kalitesini ekleyerek modern hayatın şık aksesuarlarından oluşan zevkli bir koleksiyon oluşturdu.
Graf von Faber-Castell Kaşmir Deri Koleksiyonu cüzdanlardan çantalara çeşitli yazım ve ödeme araçları için aksesuarlar sunuyor. Pratik kullanımı ile her duruma uyum sağlayabilen deri cüzdanların siyah ve koyu kahverengi renk alternatifleri bulunuyor. Kilipsli yapısı ile nakit parayı da rahatça saklama seçeneği sunan kredi kartlıkları 4 ila 8 kart bölmesine sahip. Notluk cüzdanlar ise spontane gelişen fikir ve programları not almak için ideal bir kullanım kolaylığı sağlıyor.
Benzersiz işçiliği ile kabartmalı Graf von Faber-Castell kalemlikler günün tarzına uygun iki yazım aracını beraber taşıma imkanı veriyor. En sevilen kalem için ince ve zarif bir alternatif sunan Graf von Faber-Castell tekli kalem kılıfları ise turuncu alcantara astarı ve renk koordineli dikişleri ile deriye canlı bir geçiş sağlıyor.

Günün dinamikliğine şıklık katan Kaşmir Deri çantalar
Profesyonel hayata esneklik sunan Graf von Faber-Castell Kaşmir Deri çantalar akıllı ve kusursuz detayları ile işlevselliği ön plana çıkarıyor. Postacı ve sırt çantası alternatifleri ile 3 farklı model sunan Graf von Faber-Castell çantalar şehrin dinamik yaşantasınına şıklık ve fonksiyonellik katan her şeye sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT