Gücü ve İhtişamı Hissedin

Gücü ve İhtişamı Hissedin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gücü ve İhtişamı Hissedin

Tarihler: 16 Temmuz 2019 Salı ~ 27 Eylül 2019 Cuma

Firma: Versace

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2019 ~ Eyl 27, 2019

Dünyaca ünlü moda markası Versace; güç, estetik ve ihtişamı aynı tasarımda buluşturan saatleriyle zamanın baştan çıkaran yüzü oluyor.

Ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, Versace’nin kendine özgü felsefesini yansıtan ihtişamlı tasarımlarını lüks tutkunlarıyla buluşturuyor. Zarafetiyle ve iddiasıyla öne çıkan en yeni modellerde de Versace’nin ikonik Medusa sembolü yerini koruyor.

Lila rengindeki deri kayışının üzerindeki altın rengindeki V logosu, akrep ve yelkovanının üzerindeki altın rengindeki detaylar ve kadranındaki özel motiflerle Versace, saatin ihtişamını derinden hissettiriyor. Çelik bileziği ve kasası, altın renkli bir bezelle tamamlanan diğer model ise adeta güç ve ihtişamı yansıtıyor. Tasarımı modern dokunuşlarla zenginleşen model, sıra dışı tarzıyla ilgi uyandırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT