Hafiflik ve Performansı Bir Arada Sunuyor

Hafiflik ve Performansı Bir Arada Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hafiflik ve Performansı Bir Arada Sunuyor

Tarihler: 22 Mayıs 2018 Salı ~ 22 Temmuz 2018 Pazar

Firma: New Balance

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2018 ~ Tem 22, 2018

New Balance'ın efsanevi Made in USA 990 modeli, ikonik stiliyle bu sezon da fark yaratırken geliştirilmiş yeni özellikleriyle maksimum performans sağlıyor. Çift katmanlı özel tabanı ve Abzorb teknolojisi sayesinde gelişmiş darbe emilimi sağlarken, sıkıştırılmış yoğun taban bölümü ayağa ve ayak kemerine tam destek veriyor. Hem uzun kilometreler koşmak için, hem de gün boyu koşuşturmalar için mükemmel bir seçim olan 990, havalı spor görünümü ile şıklığı da tamamlıyor.

Diyabetikler için de onaylanmış klasik 990 modeli, ayak problemleri yaşayanlara ultra rahatlık sağlarken kaliteli ve nefes aldıran dış yüzeyi, geliştirilmiş ABSORB ve ENCAP orta taban teknolojisini içeriyor. Kadın ve erkeklere özel olarak üretilen 990 modeli, yeşil, gri, siyah ve turuncu renkleri ile özgür stillere rahat adımlar sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT