Happy Meal ile Yeni Bir Macera

Happy Meal ile Yeni Bir Macera

Alışveriş Alışveriş Rehberi Happy Meal ile Yeni Bir Macera

Tarihler: 05 Mart 2019 Salı ~ 05 Mayıs 2019 Pazar

Firma: McDonald’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2019 ~ May 5, 2019

Bu yıl 60’ıncı yaşını kutlayan ve kız çocuklarının gönlünde taht kuran Barbie ile en popüler oyuncak araba markası Hot Wheels McDonald’s Happy Meal menülerinde çocuklar ve aileleriyle buluşuyor.

Tüm zamanların en popüler oyuncaklarından Barbie ve Hot Wheels, Happy Meal oyuncaklarıyla çocukların beğenisine sunuluyor. Farklı modelleriyle her çocuğun ilgisini çekecek oyuncaklar, çocukların dünyasını renklendirmenin yanı sıra yaratıcılıklarını da artırıyor. 60 yıldır çocuklara ilham veren Barbie, Happy Meal oyuncaklarındaki Tennis Barbie, Pet Vet Barbie, Race Car Barbie, Malibu Surfer Barbie ve Fire Woman Barbie seçenekleriyle bambaşka bir boyut kazanıyor. Satış rekorları kıran Hot Wheels ise Winning Formula Fulcrum Ramp, Twin Mill Hoop, D-Muscle Tight Turn Ramp, GT Hunter Ring of Fire ve Night Shifter Gate Crasher alternatifleriyle çocuklara eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Happy Meal oyuncaklarıyla yapılan bu eğlenceli ve yaratıcı yolculukta çocuklara kim mi eşlik edecek? Tabii ki aileleri! 1 Mart – 4 Nisan 2019 tarihleri arasında McDonald’s restoranlarında Happy Meal menü alan çocuklar Barbie ve Hot Wheels oyuncaklarına da sahip olarak yepyeni bir maceraya adım atabilecekler. 2019’da da McDonald’s gibisi yok!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT