Hediyemo ile sevdiklerinizi en farklı, en trendy hediyeler ile şımartın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hediyemo ile sevdiklerinizi en farklı, en trendy hediyeler ile şımartın

Tarihler: 04 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 04 Eylül 2012 Salı

Firma: Hediyemo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2012 ~ Eyl 4, 2012

Türkiye ve Avrupa’da ilk, dünyada öncülerden olan hediyemo ile sevdiklerinizi en farklı, en trendy hediyeleriniz ile şaşırtın! Kıyafetten mücevhere, sushi’den pastaya, SPA masajından parfüme kadar uzanan çok geniş alternatifler sizi bekliyor. Oturduğunuz yerden onun cep telefonunu, e-posta adresini veya facebook adresini yazmanız yeterli! Üstelik, hediyemo facebook aplikasyonuyla size sevdiklerinizin özel günlerini hatırlatıyor, dilek listelerine ekledikleri hediye seçeneklerini göstererek işinizi kolaylaştırıyor.

Hediye vermenin en kolay, en hızlı ve en trendy yolu hediyemo ile sevdiklerinizi mutlu etmek çok kolay!

Türkiye ve Avrupa’da ilk, dünyada öncülerden olan hediyemo sevdiklerinize anında ve kolayca hediye gönderebilmenizi, farklı lezzetler ısmarlayabilmenizi sağlayan yenilikçi bir servis.

Sevdiğinizin yüzünü en çok güldürecek hediye ne olabilir? Atasay’dan pırlanta yüzük, Mudo’dan bu yazın gözdesi çiçek desenli elbiseler, Divan’ın birbirinden leziz pastaları, Pizza Hut’tan enfes pizza dilimleri, Inter Limousine ile şehirde gezinti, Bun Design imzalı esprili aksesuarlar, Markafoni’den marka kıyafetler veya ÇiçekSepeti’nden şık buketler…

Sektöründe lider markalar ve 1000’e yakın hediye önerilerinden seçiminizi yaparak sevdiklerinizin kalbini tam 12’den vurun!

hediyemo ile sevdiklerinize oturduğunuz yerden Takı/Aksesuar, SPA Masaj, Pasta veya en kaliteli markaların hediye çeklerini ve ürünlerini hediye edebilirsiniz.

Düğün, yeni bebek, doğum günü, evlilik yıldönümü, terfi kutlaması, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü gibi özel günlerde veya sadece “iyi ki varsın” denilen o anlarda en farklı seçeneklerle hediyemo yanınızda.

hediyemo’nun getirdiği en önemli yenilik, satın alınan hediyenin alıcının cep telefonuna, e-posta adresine veya facebook duvarına gönderiliyor olması.

Alıcı, hediyenin markasına göre gelen mesajdaki hediye koduyla beraber, dilediği zaman ister ilgili mağazaya uğrayıp hediyesini alabiliyor, ister çağrı merkezini arayıp veya web sitesine girip hediyesini adresine getirtebiliyor. Üstelik hediyemo facebook aplikasyonuyla size sevdiklerinizin özel günlerini hatırlatıyor, dilek listelerini gösteriyor.

hediyemo, hediye gönderirken yaşanan, son anda hatırlamak, kargo/kurye maliyeti, adres bilmemek gibi çeşitli zorluklara ve uzaktan evdeki çocuğunuza veya cüzdanını kaybetmiş arkadaşınıza yemek ısmarlamak gibi para erişimi olmayan yakınlarınıza acil ihtiyaç gönderebilmeniz için çözüm de oluyor.

‘hediyemo.com’

Türkiye’nin yenilikçi hediye platformu

Türkiye’de ve Avrupa’da ilk, dünyada öncü servisi ile hediyemo, hediye göndermede yeni bir devir başlattı. hediyemo ile artık mesafeler ortadan kalkıyor, şehir hayatının getirdiği zamansızlık ve unutkanlık önemsizleşiyor; çünkü hediyeler anında sahibine ulaşıyor. hediyemo.com web sitesi veya hediyemo Facebook uygulamasına girerek sevdiklerinize oturduğunuz yerden spa-masaj hediye edebilir, yemek ısmarlayabilir, sektöründe lider en iyi 30 markaya ait Hediye Çeklerini ve 1.000’e yakın ürün seçeneğinden dilediğinizi gönderebilirsiniz; hem de hiç adres bilmeden! İster kendinizi şımartın, ister sevdiklerinizi: Seçtiğiniz hediye, istediğiniz kişinin cep telefonuna, e-posta adresine veya Facebook duvarına anında gönderilir! Hediye sahibi hediyesini dilediği zaman, ister ilgili mağazaya uğrayarak alabilir, ister çağrı merkezini arayarak veya web sitesine girerek hediyesini adresine getirtebilir.

www.hediyemo.com,
apps.facebook.com/hediyemo
twitter.com/hediyemo
facebook.com/pages/Hediyemo/179813628790475
pinterest.com/hediyemo

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT