Hero Baby Organik Serisini Yeni Meyvelerle Zenginleştiriyor

Hero Baby Organik Serisini Yeni Meyvelerle Zenginleştiriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hero Baby Organik Serisini Yeni Meyvelerle Zenginleştiriyor

Tarihler: 02 Nisan 2018 Pazartesi ~ 02 Haziran 2018 Cumartesi

Firma: Hero Baby

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2018 ~ Haz 2, 2018

Türkiye’nin lider kavanoz ve tahıllı kaşık bebek mama* üreticisi Hero Baby, Organik Kavanoz Mama Serisini Erikli ve Muzlu-Armutlu-Yulaflı kavanoz mamaları ile büyütüyor. Bebeklerini farklı faydalara sahip meyvelerle tanıştırmak ve onların damak zevkini geliştirmek isteyen annelere özel, organik meyvelerle hazırlanan Hero Baby kavanoz mamaları 6. aydan itibaren bebeklerin sağlıklı gelişimini destekliyor. Bebek beslenmesinde besleyiciliği olduğu kadar çeşitliliği de ön planda tutan Hero Baby, Türkiye’de üretilen tek organik kavanoz mama serisine iki yeni çeşit daha ekledi. 6. aydan itibaren tüketilebilecek olan Erikli ve Muzlu-Armutlu-Yulaflı çeşitleri organik meyvelerle, tamamen bebeklerin damak zevkine uygun ve hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmadan hazırlanıyor.

Bebeklerin sindirim sisteminin gelişmesine faydası olan eriğin yanı sıra çeşitli faydalarıyla ön plana çıkan muz ve armutu da el değmeden, hiçbir katkı maddesi kullanmadan sağlıklı cam kavanozlarda annelere sunan Hero Baby, Türkiye’de organik kavanoz mama hane penetrasyonunu en hızlı artıran marka olarak da dikkat çekiyor. Yeni Muzlu-Armutlu-Yulaflı organik kavanoz mamasıyla meyveli ve tahıllı portföyünü de zenginleştiren Hero Baby, annelerin bebeklerinin beslenmesinde çeşitliliğe verdiği önemden yola çıkarak onları bebek gelişimini destekleyen, organik alternatiflerle buluşturmaya devam ediyor.

Türk Gıda Kodeksi Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdaları Tebliği’ne uygun olarak uluslararası standartlarda üretim yapan Hero Baby’nin “Organik Seri”si; bebekler için ve bebeklere özel yetiştirilen organik meyvelerden üretilen mama olma özelliğiyle ön plana çıkıyor. Diğer Hero Baby mamalarında olduğu gibi; organik tarımla üretilen meyvelerin kullanıldığı, koruyucu katkı maddesi, tatlandırıcı, zirai ilaç kalıntısı içermeyen Hero Baby Organik Serisi, şimdi de en yeni üyeleri Erikli ve Muzlu-Armutlu-Yulaflı olmak üzere iki çeşidiyle, organik meyvelerin doğallığını sağlık ve lezzetle bir araya getiriyor. Mürdüm eriği özellikle ek gıdaya geçiş yapan bebeklerde sık rastlanan kabızlık sorununu gidermeye yardımcı olurken, Muzlu-Armutlu-Yulaflı organik kavanoz maması bebeklerin en sevdiği meyveleri tahılla birleştiren lezzetli bir seçenek sunuyor.

*Tüm Türkiye, kavanoz ve tahıllı kaşık bebek maması pazarında raporlanmış 2017 tüm yıl Nielsen verilerine göre belirlenmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT