Hijyenik Ped Vahşi Yaşamı Bile Koruyor

Hijyenik Ped Vahşi Yaşamı Bile Koruyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hijyenik Ped Vahşi Yaşamı Bile Koruyor

Tarihler: 28 Şubat 2018 Çarşamba ~ 28 Nisan 2018 Cumartesi

Firma: Peta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2018 ~ Nis 28, 2018

Hijyenik kadın ürünlerinin de hayvanlar üzerinde test edilebileceğinin farkında mısınız? Hem kendi sağlığınıza hem hayvanlara hem de çevreye duyarlı mısınız?

Vegan ve vejetaryen dediğinizde dünyada akla gelen ilk markalardan biri organik ve doğal hijyenik ped markası Natracare. Hem Vegan Society sertifikalı hem de PETA destekçisi olan Natracare serisi hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. İçeriğinde hayvansal ürün kullanmadığı gibi, hayvansal ürünler ile işlenmiş hiçbir ürünü de barındırmaz. Ayrıca organik pamuğunun yetiştirildiği alanlarda da vahşi yaşama zarar verecek ilaçlar kullanmadığı için kuşlar, arılar ve böcekler de dahil olmak üzere vahşi yaşamı korur.

Sadece ABD'de her yıl 67 milyon kuşun öldüğünü söylersek konunun önemini daha iyi anlayabilirsiniz. Natracare kurucusu Susie Hewson'ın da vejetaryen ve PETA'nın destekçisi olduğunu düşünürseniz; vahşi hayatın korunması için mümkün olan her şeyi yapması sürpriz sayılmaz.

Natracare ayrıcaFSC sertifikalı ormanlarda üretilen bitkisel materyalleri kullanan ekolojik bir ürün ve tahmin edebileceğiniz gibi geri dönüşümlü. Etik değerleri sayesinde birçok ödüle layık görülen Natracare, kendi dalında 2017'de ilk sırada yer alarak Ethical Awards’ı da kazandı. Carrefour, Watsons, macrocenter, Migros, ve online olarak pek çok internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT