Hıza Konfor Katan Tasarım: Skechers Go Run Consistent

Hıza Konfor Katan Tasarım: Skechers Go Run Consistent

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hıza Konfor Katan Tasarım: Skechers Go Run Consistent

Tarihler: 06 Aralık 2023 Çarşamba ~ 06 Mart 2024 Çarşamba

Firma: Skechers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2023 ~ Mar 6, 2024

Konfor teknolojisiyle tüm dünyada tanınan Skechers, Go Run Consistent modelleriyle koşudan yürüyüş tutkunlarına kadar her adımda rahatlığı ön planda tutanların yol arkadaşı olmaya devam ediyor.

Skechers; aktif yaşam severlerin ihtiyaç duyduğu konfor ve desteği sunmak için özel olarak tasarladığı Go Run Consistent modelleriyle farklı zemin yapısına sahip parkurlarda da maksimum performans sağlıyor. Hafif ve esnek tasarımı sayesinde spor tutkunlarının doğal hareketlerine uyum sağlayan koleksiyon hem yürüyüşlerinde konfor deneyimini yaşamak isteyenlerin hem de koşucuların tercihi oluyor.

Her türlü koşu ve yürüyüş aktivitelerinde üstün bir konfor deneyimi sunan Skechers Go Run Consistent Koleksiyonu; kadınlar için tasarlanan Anahita, Broad Spectrum, Chandra, Vivid Horizon modelleri ve erkekler için tasarlanan Specie modelleri ile dinamik ve rahat adımların eşlikçisi oluyor.

Koşu Tutkunlarının İlk Tercihi: Skechers Go Run Consistent Specie
Sporcuların ve aktif yaşam severlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan Skechers Go Run Consistent Specie modellerinin tasarımında kullanılan özel file kumaş, koşu sırasında ihtiyaç duyulan hafifliği sağlıyor. Nefes alabilen yapısına ek olarak ayakkabı iç tabanında kullanılan Air-Cooled Goga Mat™ teknolojisi, darbeleri en aza indirerek kullanıcıların her adımında hareketini destekliyor. Modern çizgileriyle öne çıkan Skechers Go Run Consistent Specie, koşu sırasında ihtiyaç duyulan rahatlığı sunarken, spor yapmak isteyenlere ilham veriyor.

Rahatlıktan Ödün Vermeyen Rekabetçi Hafiflik: Skechers Go Run Consistent Anahita Aktif yaşam için gerekli tüm özellikleri bir arada sunan Skechers Go Run Consistent Anahita, her sezonun favori rengi siyah ve parlak canlı renge sahip iç astar tasarımıyla kardiyo tutkunlarından yürüyüş severlere kadar tüm kullanıcıların sportif şıklığını yansıtıyor. Orta tabanda kullanılan Natural Rocker teknolojisi ile topuktan parmağa salıncak etkisiyle yumuşak bir adım geçişi sağlarken, Air-Cooled Goga Mat™ teknolojisi ile de her adımda sanki yoga matı üzerinde yürüyormuş hissi veren bir deneyim yaşatıyor. Skechers Go Run Consistent- Anahita kadın spor ayakkabısı her türlü aktiviteye konfor katarak performansı yükseltmeye destek olur.

Koşu ve yürüyüş parkurlarını her adımda rahatlığı hissederek tamamlamak için Go Run Consistent Koleksiyonu Skechers mağazalarında ve skechers.com.tr’de.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT