Hızlı ve Lezzetli Çay Demleme Uzmanı: Tefal Tea Expert Çay Makinesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hızlı ve Lezzetli Çay Demleme Uzmanı: Tefal Tea Expert Çay Makinesi

Tarihler: 27 Ağustos 2012 Pazartesi ~ 27 Ekim 2012 Cumartesi

Firma: Tefal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2012 ~ Eki 27, 2012

Okulların açılmasıyla birlikte, birçok evde yaşanan kahvaltı tartışmaları yeniden başlayacak. Yeniliklerin öncüsü Tefal, hız ve lezzeti mükemmel şekilde birleştiren Tefal Tea Expert Çay Makinesi ile sabahları kahvaltıya vakit ayıramayanlar için çok pratik bir çözüm sunuyor. Paslanmaz çelik gövdesi ve 1,8 litrelik haznesiyle su ısıtıcısı olarak da kullanılabilen Tefal Tea Expert, günün her saatinde mutfaktaki yardımcınız olacak.

Tefal Tea Expert Çay Makinesi, üstün Tefal teknolojisiyle fark yaratıyor. 1650 W gücüyle çok hızlı su ısıtma performansına ulaşan Tefal Tea Expert Çay Makinesi, 1,8 litrelik geniş bir hazneye sahip. Paslanmaz çelik gövdesiyle uzun ömürlü olan Tefal Tea Expert’i sadece su ısıtmak amacıyla da kullanmak mümkün.

Tefal Tea Expert’in cam ve paslanmaz çelik olmak üzere iki ayrı demlik seçeneği bulunuyor. Tefal Tea Expert, gizli rezistans ve 360 derece dönebilir tabanıyla küçük alanlarda bile kullanım kolaylığı sağlıyor.

Tefal Tea Expert Çay Makinesi, sabahları kahvaltıya vakit ayıramayanlara pratik bir çözüm sunarken, farklı kullanım özellikleriyle gün boyu mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri olmaya hazır.

Ürün Fiyatı:
Tefal Tea Expert (Cam Demlikli) Çay Makinesi: 199,90 TL
Tefal Tea Expert (Paslanmaz Çelik Demlikli) Çay Makinesi: 219,90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT