Homedics’in Babalar Gününe Özel Kampanyalı Ürünleriyle Babanızı Şımartın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Homedics’in Babalar Gününe Özel Kampanyalı Ürünleriyle Babanızı Şımartın

Tarihler: 14 Haziran 2012 Perşembe ~ 17 Haziran 2012 Pazar

Firma: Homedic

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2012 ~ Haz 17, 2012

Şımarmak sadece çocukların hakkı değil, yılda bir kez de babalar şımarmayı hak ediyor. Amerika’nın 20 yıllık masaj ve sağlık ürünleri markası Homedics, babalar gününe özel yaptığı indirim kampanyasıyla babaları dinlendirip rahatlatacak.

Homedics’in kampanyalı ürünlerinden ilki Shiatsu Masaj Minderi. Son teknoloji masaj mekanizmasına sahip ürün, bir masaj terapisti size elleriyle masaj yapıyor hissi uyandırır. Babanızın hem evde hem de ofiste rahatça kullanabileceği ürün, verdiği sıcaklıkla kas sertleşmelerini ve gerilimi azaltıyor. Hareketli iki mekanizması ile sırt bölgesine aşağı-yukarı hamlelerle masaj uygulayan minder babalar gününe özel 299 TL yerine 179 TL’ye satılıyor.

Homedics’in babanız için kampanya yaptığı diğer ürünse Shiatsu Masaj Yastığı. Yumuşacık peluş bir kılıfa sahip masaj yastığı, masaj minderindeki gibi Shiatsu mekanizması ile bir masaj terapisti size elleriyle masaj yapıyormuş hissini uyandırıyor. Kas sertleşmelerini ve gerilimi hafifleten yastık, boyun, sırt ve omuzlar için ayarlanabiliyor. Babanızın rahatça yanında her yere götürebileceği yastığın kampanyalı fiyatı ise 179 TL yerine 119 TL…

Babanız için bu iki ürünü kampanyalı fiyatlarıyla 11 – 17 Haziran tarihleri arasında Media Markt ve Saturn mağaza zincirlerinden alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT