Homm Days ile Baharın Tüm Renkleri Sizinle !!!

Homm Days ile Baharın Tüm Renkleri Sizinle !!!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Homm Days ile Baharın Tüm Renkleri Sizinle !!!

Tarihler: 11 Nisan 2023 Salı ~ 11 Temmuz 2023 Salı

Firma: Homm Days

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2023 ~ Tem 11, 2023

Kalitesi, dokusu ya da tasarımını severek aldığımız; nevresim takımı, yatak örtüsü, pike, masa örtüsü gibi ürünler, ihtiyacı karşılamanın yanı sıra ruhumuza da iyi gelir, gustomuzu yansıtır. Modern, sade şıklığı, kalitesi ve hikayesi ile Türkiye’den dünyaya açılan bir marka olan Homm Days’in ürünleri ruhumuza iyi gelen seçenekler sunu-yor.

Homm Days’in romantik floral desenleri; baharın tazeliği ve canlı yaz renkleri ile sizi masalsı bir yolculuğa çıkarıyor. Bu yolculukta size, baharın kokusunu taşı-yan floral desenli pastel masa örtüleri, kumaş peçeteler, amerikan servisler, şamdanlar, bardaklar, vazolar ve kimonolar eşlik ediyor. İlkbaharın enerjisinden ilham alan Homm Days bu enerjiiyi evinize taşıyor.

Homm Days; kaliteli ve sade ev tekstili ürünlerini üretip dünyanın dört bir yanına da-ğıtma misyonuyla 2021 yılında İstanbul’da Duyguhan Paşabeyoğlu tarafından kurul-du. Yerli üretim felsefesine ek olarak, “Sadeliğin ihtişamı”nı hedefleyen Homm Days; minimalliği ve şıklığı birleştiren ürünler ile niş bir alanda konumlanıyor.

Homm Days’in, Galataport Paket Postanesi adresindeki huzurlu ve şık mağazasında; nevresim takımları, yatak örtüleri, pikeler, vegan pijamalar, göz bantları, masa örtüleri, salon dekorasyon ürünleri ve soya mumlarından oluşan koleksiyonu sunuluyor. Ta-mamen yerli üretim olan ürünlerde en yüksek kalite kumaşlar kullanılıyor. Homm Days'deki ürün gamlarının isimleri, bu verimli topraklarda kurulmuş ve bugünkü mo-dern dünya düzeninin temellerini oluşturan antik medeniyetlerin isimlerinden oluşu-yor: Sumerians, Babylon, Akkadians, Assyrin...

Homm Days’in tüm ekibi; kaliteden ödün vermeden “Müşterileri memnuniyeti ve kon-foru” önceliği ile çalışıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT