İç Açıcı, Çarpıcı, Rengarenk Faik Sönmez İlkbahar Yaz

Alışveriş Alışveriş Rehberi İç Açıcı, Çarpıcı, Rengarenk Faik Sönmez İlkbahar Yaz

Tarihler: 10 Nisan 2013 Çarşamba ~ 09 Haziran 2013 Pazar

Firma: Faik Sönmez

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2013 ~ Haz 9, 2013

Göz alıcı abiyeler, uçuşan şifon elbiseler Faik Sönmez İlkbahar-Yaz tasarımlarında

2013 Faik Sönmez İlkbahar-Yaz Koleksiyonu baharın coşkusunu taşıyan renklerden kumaşlara, grafiklerden desenlere mutluluk, sıcaklık ve stil dolu... Kadınları rengarenk bir tarza ve enerji veren bir bahara davet eden koleksiyon aynı zamanda sınırsız çeşitlilik sunuyor.

Koleksiyonda özgür bir ruha sahip renk paleti dikkat çekiyor...Pembeler, hardal tohumu, bal rengi, tatlı ve ekşi turunçgil tonları koleksiyona güçlü bir enerji veriyor. Özellikle ahududu ve canlı pembe, yeşiller, hakiler ve mavinin tonlarıyla zenginleşirken, neon renkler göz kamaştırıyor. Faik Sönmez'in yeni sezon koleksiyonunda, gece davetleri ve düğünler için şifonun rahatlığı ve cazibesi dikkat çekiyor.

Tunik ve bluzlardaki feminen uygulamalar, pul süslemelerle yaratılmış abiyeler her zevke hitap ediyor. Bol kalıplar, serbest ve rahat bir tarz için arkada uzun etek uçları içeriyor. Omuzları açıkta bırakan tasarımlar feminen bir hava yaratıyor.

Yeni sezonda trendleri kaçırmamak ve her zamankinden daha çarpıcı ve şık olmak için Faik Sönmez Mağazaları'na uğramayı unutmayın...

Faik Sönmez'in birbirinden farklı ve gözalıcı modellerine internetten ulaşmak isterseniz online alışveriş için www.faiksonmez.com adresini tıklamanız yeterli...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT