İftar Sonrası Mis Kokulu ve Demli Çay Keyfi

İftar Sonrası Mis Kokulu ve Demli Çay Keyfi

Alışveriş Alışveriş Rehberi İftar Sonrası Mis Kokulu ve Demli Çay Keyfi

Tarihler: 29 Mayıs 2018 Salı ~ 29 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Fakir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2018 ~ Tem 29, 2018

Ramazan ayında bereketli iftar sofralarının ardından mis gibi bir çay keyfi ile keyfinize keyif katın. Fakir Temper çay makinesi ile demleyeceğiniz çaylar hem sizin hem de sevdiklerinizin damaklarında iz bırakacak.

Temper çay makinesi, 1,7 L kapasiteli su ısıtıcısı ve 1,1 L kapasiteli demliğiyle doya doya çay keyfi sunuyor. Kaynamadan sonra devreye giren sıcak tutma fonksiyonuyla her daim sıcacık çaylar içmenize olanak veriyor. Ayrıca Temper ile sağlıklı bitki çayları demlemek de mümkün oluyor. Çıkarılabilen paslanmaz çelik süzgeci ve demliği, bulaşık makinesinde yıkanarak kolayca temizlenebiliyor. Aşırı ısınma korumasıyla da güvenli kullanım sağlıyor. Tasarımıyla dikkatleri çeken Temper, turquoise, rosie, rouge ve violet renk seçenekleriyle mutfaklara zarafet katıyor.

Elektrikli ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, mutfak grubu ürünleriyle Ramazan’da en büyük yardımcınız oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT