İleri Konfor Sınıfı ve Ultra-Modüler

İleri Konfor Sınıfı ve Ultra-Modüler

Alışveriş Alışveriş Rehberi İleri Konfor Sınıfı ve Ultra-Modüler

Tarihler: 28 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 28 Temmuz 2018 Cumartesi

Firma: Citroën

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2018 ~ Tem 28, 2018

Ürün gamındaki SUV modellerinin sayısını artıran Citroën, yeni SUV modeli C5 Aircross’u tanıttı. Markanın amiral gemisi görevini üstlenecek olan yeni nesil SUV C5 Aircross, sunulan 30 farklı gövde kombinasyonu sayesinde tüketicilere geniş kişiselleştirme imkanı sunuyor. Citroën Advanced Comfort® programının elçisi olan C5 Aircross, SUV segmentindeki en modüler ve konforlu model olma iddiasında. Yeni Progressive Hydraulic Cushions™ (Kademeli Hidrolik Destekli) süspansiyon sistemi ve Advanced Comfort® koltuklarla donatılan C5 Aircross çok konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor.

Ayrı ayrı kaydırılabilen, katlanabilen ve yatırılabilen arka koltuklar sayesinde otomobilin bagaj hacmi 580 litre ile 720 litre arasında değişebiliyor. Sınıfının standartlarının üzerinde bagaj hacmi sunan C5 Aircross benzeri görülmemiş bir modülerlik sağlıyor. C5 Aircross, ön camın üst kısmında yer alan bir kamera ve ön tamponun içindeki radar sensörü sayesinde otonom sürüşe doğru önemli bir adım olan, aralarında, Aktif Güvenlik Freni, Stop&Go özelliğine sahip Adaptif Cruise Control, Şeritte Kalma Asistanı, Park Asistanı, zorlu koşullarda sürücülere destek olan Yokuş İniş Destek Sistemi ve Grip Control’ün de bulunduğu 20 farklı sürüş ve konfor destek sistemi ile donatıldı.

C5 Aircross, yüksek performanslı, Euro 6.2 standartlarını karşılayan benzinli ve dizel motor seçenekleri ve yakıt avantajı sağlayan daha hafif 8 vitesli EAT8 tam otomatik şanzıman ile geliyor.

Fransa’daki Rennes-La Janais tesisinde üretilen C5 Aircross, 2018 yılı sonunda satışa sunulacak. 2019 yılının sonunda sunulması planlanan Plug-in Hybrid (PHEV) versiyonu ise Citroën’in ilk Plug-in Hybrid modeli olacak.

Citroën, C3 Aircross ile başlattığı SUV hareketini C5 Aircross ile devam ettiriyor. Citroën, tasarım için pratiklikten taviz vermek istemeyen müşterilerin beklentilerini gözeterek C5 Aircross’u tasarladı. Global otomobil satışlarının dörtte birini oluşturan ve her geçen gün büyüyen SUV segmentinin en güçlü oyuncularından birisi olmaya aday olan C5 Aircross, göz alıcı tasarımının yanında yüksek konforuyla da rekabette bir adım öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT