İlham Veren ve Modaya Uygun Performans Spor Giysileri

İlham Veren ve Modaya Uygun Performans Spor Giysileri

Alışveriş Alışveriş Rehberi İlham Veren ve Modaya Uygun Performans Spor Giysileri

Tarihler: 22 Haziran 2016 Çarşamba ~ 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Firma: H&M For Every Victory

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2016 ~ Ağu 22, 2016

Teknik ve modaya uygun spor koleksiyonu "For Every Victory" (Her Zafer için) ile H&M kişisel zaferlerin gücünü kutluyor. Koleksiyon, İsveç Olimpiyat ekibinin önerilerinden yararlanılarak hazırlandı ve kampanyada sporda veya hayatta kendi zaferlerini kazanmış ilham verici kişilikler yer aldı. Koleksiyon, kampanya başlangıcıyla birlikte 21 Temmuz'da mağazalarda satışa sunulacaktır.

H&M Tasarım ve Kreatif Direktörü Pernilla Wohlfahrt, "Bu koleksiyon mükemmel bir stile sahip performans ürünlerinden oluşuyor. İsveç Olimpiyat ekibinin önerileri, koleksiyonu yaratma sürecinde son derece değerli oldu. Sonuçta ortaya, herkesin giyebileceği modaya uygun ve teknik spor giysiler çıktı" diyor.

Koleksiyon, modaya uygun görünümleri uzman bilgileriyle harmanlayarak, İsveç Olimpiyat ekibi tarafından test edilmiş temel spor ve egzersiz ürünlerine odaklanıyor. Sporcuların tasarım, performans ve giyilebilirlik konusundaki fikirleri alınıyor. H&M, Rio 2016 için İsveç Olimpiyat ve Paralimpik ekibinin açılış seremonisi üniforması, seçilen yarış giysileri ve ödül seremonisi giysileri gibi giysilerini tasarlamış olmaktan da gurur duyuyor.

Siyah, gri, tozlu pembe ve altından oluşan kendi renk paletiyle For Every Victory koleksiyonunun görsel ifadesi ve teknik bilgisi İsveç Olimpiyat ekibi koleksiyonuna benziyor. Performans tişörtlerine, koşu şortlarına ve taytlarına ve ayrıca kadınlar için spor sütyenlere odaklanıyor. Hızlı kuruyan ve hava alan malzemeler performansı optimize etmeye yardımcı olurken, geri dönüştürülmüş polyester malzemeler yüksek performans spor giysilerinin hem doğa dostu hem de daha sürdürülebilir olabileceğini kanıtlıyor. Koleksiyon ne modadan ne de performanstan ödün vermiyor.

For Every Victory kampanyası, insanların yaşantısını dönüştürmede sporun ve kendine inanmanın gücünü gösteriyor. Kampanyada yer alanlar arasında Olimpiyat dekatlon altın madalyasına sahip ve gerçek kimliği için mücadele vermiş Caitlyn Jenner, Down sendromunun ilerleyişini engellemesine izin vermeyen jimnastikçi Chelsea Werner, köpekbalığı saldırısında bacağını kaybetmesine rağmen sörf yapmaya devam eden Mike Coots ve hayallerini gerçekleştirmek için önyargılara karşı savaşan boksör Namibia Flores yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT