İp Bilekliğin Üstadından 18 ayar Altın Mücevher Koleksiyonu

İp Bilekliğin Üstadından 18 ayar Altın Mücevher Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi İp Bilekliğin Üstadından 18 ayar Altın Mücevher Koleksiyonu

Tarihler: 23 Aralık 2020 Çarşamba ~ 23 Şubat 2021 Salı

Firma: JUJU

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2020 ~ Şub 23, 2021

Türkiye çıkışlı, dünyada güçlü marka dna’sı ile büyük bir başarı elde eden JUJU, 2021 yılına yepyeni koleksiyonuyla ‘Hoş geldiniz’ diyor. İp bileklikleri ile kolları zenginleştiren ve arka arkaya taktıkça kişiye özel hale gelen özgün bilekliklerin ve özgür tasarımlarının üzerine yepyeni bir alana giriyor. 18 ayar altın JUJU “minimalist” koleksiyonu, zarafetiyle nokta atışı yaparken, birkaç adet bir arada taktıkça özgürce özgünleşen ruhuyla yine JUJU’nun marka değerlerinden ödün vermiyor.

Her bedende farklı bir kimliğe bürünen JUJU, yeni yıla altın koleksiyonu ile selam veriyor. Dünyada her geçen gün satış noktasını artıran ve kendine has marka kimliği ile beğenileri üzerine çeken takı markası, yepyeni koleksiyonunda da marka kimliğine sahip çıkıyor. Zarif ve birkaç tane takılabilir yüzükleriyle dikkat geçen JUJU altın koleksiyonu, sevdiklerinize ulaşılabilir hediye alternatifi olmak için de ideal.

Tasarımlarında tılsımlı semboller barından altın koleksiyonuna www.jujumood.com , JUJU Nişantaşı ve JUJU Bebek mağazalarından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT