İpekyol'dan Anneler Günü Kutlaması

İpekyol'dan Anneler Günü Kutlaması

Alışveriş Alışveriş Rehberi İpekyol'dan Anneler Günü Kutlaması

Tarihler: 07 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 07 Temmuz 2018 Cumartesi

Firma: İpekyol

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2018 ~ Tem 7, 2018

Her daim şıklığıyla bizi büyüleyen annelerimize ithafen Ipekyol bu Anneler Günü’nde hayatımızın en değerli varlığına özel İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyon seçkisiyle ön plana çıkıyor.

Karşılıksız sevgisiyle kimi zaman en yakın arkadaşımız, kimi zamansa en iyi sırdaşımız olan annelerimiz için Ipekyol İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyonu stil sahibi annelerimizin tarzına uygun parçalarıyla tek bir gün değil her gün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor.

Hayatın en önemli anlarına ortak olan değerli annelerin ihtiyaç ve beğenilerine uygun pek çok ürün seçeneğini bir arada sunan Ipekyol, Anneler Günü alışverişlerine özel, her 600 TL’lik harcamaya 200 TL; 1000 TL harcamaya 400 TL değerinde hediye çeki armağan ediyor.

Triko elbiseler, grafik etkili ve cut-out detaylı bluzlar; grafik oyunları, blok renkler ve çizgi detayları sezonun dikkat çeken stil kodlarıyla bir araya geliyor. Basic pantolonlar ve ceketler en yalın haliyle günün her anına uyum sağlayabilirken kalem etek ve bel hattına vurgu yapan elbiselerse annelerimizin tarzıyla kusursuzsa bütünleşiyor.

Elbiselerde hayat bulan fırfır ve volan detaylarsa trend raporunun verdiği dinamik görünüm ile yaz akşamlarının en şık görünümlerini sunuyor. Boncuk, püskül detayının trikoda ve gömlekteki hareketi, bluzlarda uygulanan büzgü, kol ve omuz oyunlarıysa yaza gönderme yaparak kombinlere hareket katıyor.

Bu Anneler Günü’ne özel annelerimiz için uygun ve farklı seçeneklerle size en yakın Ipekyol mağazamıza veya www.ipekyol.com.tr adresine davet ediyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT