Ipekyol ile İlkbahar Tazeliğine Tatlı Bir Uyanış

Ipekyol ile İlkbahar Tazeliğine Tatlı Bir Uyanış

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ipekyol ile İlkbahar Tazeliğine Tatlı Bir Uyanış

Tarihler: 15 Ocak 2024 Pazartesi ~ 15 Nisan 2024 Pazartesi

Firma: Ipekyol

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2024 ~ Nis 15, 2024

Gerçek hayatın içinden Ipekyol kadınlarının ilkbahar hikayesi, günlük zarafet için Ipekyol tarafından tasarlanmış temel parçalardan oluşan bir gardırop ile güçlendiriliyor. Aurası yüksek Ipekyol kadınının stil sahibi görünümüne rafine bir minimalizm katan IPEKYOL 2024 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, doğanın uyanışından aldığı ilhamla baharın naif tazeliğine yeni bir akış açısı sunuyor.

2024 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu; Smart Casual grubunda yer alan siyah ve saks mavisi tonlarıyla, kendinden dokulu kumaşlarda hayat bulan feminen dokunuşu daha da belirgin hale getiriyor.

Askılı elbiseler, yağ rengi trikolar, ribanalı beli triko pantolon ve oversize blazerlar feminen görünümü destekliyor. Transparan etkili ve nakış işlemeli görünümüyle oversize trençkot ise sezonun joker parçası olarak sahnedeki yerini alıyor.

Maskülen oversize yelek ve blazerlar koleksiyondaki dominansını hissettirirken siyah poplin gömlek elbise ve gri tonlarında bomber ceket yükselen trendlere dikkat çekiyor.

Klasikten vazgeçmek istemeyenler için ikili takım ve kesimiyle dikkat çeken tulumların yanı sıra, colorblock elbiseler, zımba detaylı pantolon ve gömlekler ile el işi nakışlar bu gruba eşlik ediyor.

Lila ve yağ yeşilinin eklektik uyumunun eşsiz bir harmoni yarattığı koleksiyonda; transparan etkiyi güçlendiren dantel detaylı elbiselerin yanı sıra, drapajlı lila saten bluz, jakar ve fırfır detayıyla kendinden dokulu kumaşla tamamlayan siyah etek de bulunuyor.

IPEKYOL 2024 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun, ofis hayatının ihtiyaçlarına cevap veren Business grubunda; siyah beyaz içi şifon tulum, düşük kol lila ve lacivert takım ile ikili triko setler gündelik ofis stilini akşam yemeği toplantısına uygun bir giyim koduna çeviren iş kadınları için şık birer alternatif yaratıyor.

Denim Lime grubunda ise baharın tonlarını yansıtan pembeler, natüreller, maviler kemer detaylı pantolon, blazer, colorblock çizgili ince triko, gömlek elbise, tek omuzlu elbise, şifon desenli elbise, arkadan bağlamalı bra ve transparan ceketlerde enerjinin seviyesini bir üst noktaya taşıyor.

IPEKYOL 2024 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu Aksesuarda da iddiasını sürdürüyor…
Naturel tonların ağırlıkta olduğu geçiş koleksiyonunda, canlı renklerle öne çıkan Ipekyol’un dinamik çizgisinin devamlılığı sağlanıyor. Siyah-beyaz kontrastlığı klasiğine de yer verilen koleksiyonda; malzeme çeşitliliği ve formlar yenilikçi bir bakış açısıyla öne çıkıyor.

Bu sezonda da farklı boy ve stile hitap eden çantalar ile çeşitlilik sağlanırken, geometrik, keskin formların yanı sıra, oval formlar da koleksiyondaki yerini alıyor. Ayakkabı koleksiyonunda da natürel renkler öne çıkarken, zamansız loaferlarda doğal görünümlü malzemeler ve yumuşak deriler dikkat çekiyor.

Monogram koleksiyonuna eklenen yeşil ve pembe monogram renkleri tazelenen enerjiyi yansıtırken
Monogram koleksiyonunda öne çıkan toka detayı ise hem çantalarda hem de ayakkabılarda yer alıyor.

Koleksiyondaki yeni çantalarda Ipekyol Monogram deseniyle garnilenerek tasarlanan kanvas ve rafya örgü materyallerinden oluşan bu kapsül aile stili tamamlayan en önemli parçalardan…

#yenimevsim gardırobuna şık bir giriş yapan güçlü ve yenilikçi 2024 İlkbahar- Yaz koleksiyonu’nu keşfetmek IPEKYOL mağazalarına, www.ipekyol.com.tr ve mobil uygulamamıza davetlisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT