IZIPIZI’den Rüya Gibi Bir Koleksiyon : Daydream

IZIPIZI’den Rüya Gibi Bir Koleksiyon : Daydream

Alışveriş Alışveriş Rehberi IZIPIZI’den Rüya Gibi Bir Koleksiyon : Daydream

Tarihler: 08 Mart 2023 Çarşamba ~ 08 Haziran 2023 Perşembe

Firma: IZIPIZI

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2023 ~ Haz 8, 2023

Paris’in ikonik gözlük markası IZIPIZI, İlkbahar Yaz 2023 Daydream koleksiyonuyla sizi, hayal gücünüzün sınırlarını zorlayan bir dünyaya davet ediyor.

Modanın ötesinde yaşam tarzıyla her yaştan insana ikonik gözlükler sunan IZIPIZI, İlkbahar Yaz 2023 Daydream koleksiyonuyla güneş gözlüklerinden okuma gözlüklerine, ekran gözlüklerinden çocuk gözlüklerine, günlük hayatın her anına eşlik eden modelleriyle baharı müjdeliyor.

İlkbahar Yaz 2023 koleksiyonu: Daydream
Hayallerin hep sürmesi gerektiğine inanan IZIPIZI, Daydream koleksiyonuyla büyülü dünyasının kapılarını açarken, çok uzaklara bir maceraya çağırıyor. Daydream koleksiyonunda yeni şeffaf ve yarı saydam çerçeveler ilk kez tamamen parlak bir yüzeyle birleşiyor. Opaklar parlıyor, renkler bir anda koyu mordan eflatuna, derin maviden gök mavisine, yoğun yeşilden pastel yeşiline geçiş yapıyor. Işık, şeffaflık ve renk, gerçekliğin sınırlarında yeni bir boyut kazanıyor.

Tıpkı bir rüya gibi! Duyguların dünyasını keşfeden bu yeni koleksiyon; eflatun, sarı, yeşil, gök mavisi ve kahverengi renk seçenekleri ile stilinizin vazgeçilmez parçası oluyor.

IZIPIZI, Pop Corner, Beymen, Vakkorama, Buseterim.com.tr ve Carter’s mağazalarında satışa sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT