Janna Diamond Estetiği Taşlarla Buluşturuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Janna Diamond Estetiği Taşlarla Buluşturuyor

Tarihler: 13 Eylül 2012 Perşembe ~ 13 Kasım 2012 Salı

Firma: Janna Diamond

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2012 ~ Kas 13, 2012

Doğa’nın mucizeleri olan taşların sırları asırlar öncesinden çözülmüş ve enerji kaynağı olarak günümüze kadar ulaşmıştır. Janna Diamond, taşların altın ve pırlanta ile birleştirildiği özel tasarımlarını mücevher severleri buluşturuyor.

Taşların Ruhunuza Yansıttığı Mucizeyi Keşfedin
Yaz tatili sonrasında, sonbahar esintilerinin yarattığı duygu yüklerini safir ile dengeleyebilir, güveni ve sevgiyi yoğun olarak hissedebilir ve ışıltınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Yakut’un yüzyıllar öncesinden günümüze miras kalan yenileyici etkisi ile siz de mutluluğun sınırlarını zorlayabilir, verdiği enerji ile büyüleyici bir ışıltıya sahip olabilirsiniz. Eşsiz yeşil rengi ile bütün kadınların gözdesi, hayranlık uyandıran zümrüt, kimi yerlerde koşulsuz aşk taşı diye de adlandırılıyor. Zümrüt bir kolyenin ruhunuzda yaratacağı olumlu değişime inanamayacaksınız.

Kuvars kristali ile ruhunuzu tazeleyerek meditasyon için en ideal taşlardan biri olan ametist ile kendinize huzur dolu zamanlar armağan edebilirsiniz. Aquamarine, citrin, turmalin, blue topaz ve diğerleri… her taşın ayrı bir güzelliği ve bu güzelliğin ruhunuza yansıyan bir hikayesi bulunuyor.

Yarım asırlık tecrübesi ile kadınların güzelliklerine zarafet katan tasarımlara imza atan Janna Diamond’un değerli taşları pırlanta ve altınla birleştiren eşsiz tasarımlarını Kadıköy, Erenköy ve Nautilus AVM’de ulunan mağazalarında inceleyebilirsiniz. Hala bir Janna Diamond tasarımı ile tanışmadıysanız, sonbahar sona ermeden bu fırsatı yakalayın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT