Juicy Couture İlkbahar 2014 Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Juicy Couture İlkbahar 2014 Koleksiyonu

Tarihler: 29 Ocak 2014 Çarşamba ~ 14 Şubat 2014 Cuma

Firma: Juicy Couture

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2014 ~ Şub 14, 2014

Juicy Couture İlkbahar 2014 koleksiyonuyla modaseverleri Los Angeles’a doğru heyecan verici bir yolculuğa çıkarıyor.

G Hayat boyu yolculuk temalı “Go West“ konsepti ile Juicy kızının özgürlüğüne düşkün, eğlenceli ve modayı seven yönü öne çıkıyor. İlkbahar 2014 kreasyonunda pötikareler, çiçek desenleri, hayvan desenleri ve çizgililer, göz alıcı grafikler ve büyük baskılarla bir arada kullanılırken, yenilenen kesimlerle ve pek çok renk seçeneği ile ortaya son derece çekici bir koleksiyon çıkıyor.

1970’lerin rock dönemi ve bohem şıklığından esinlenilen koleksiyonda Juicy kızı maceraperest ve tutku dolu bir havaya bürünüyor. Los Angeles’ın karakteristik cüretkar, kendine güvenli ve gençlik enerjisiyle dolu stili, markanın 2014 kreasyonunda jeanlerde, elbise ve el çantalarında fresh ve modern bir tarzda kendini gösteriyor.

Markanın ikonik tasarımları pek çok mix&match seçenekle zenginleşiyor. Uçuşan kumaşlar, cıvıl cıvıl bluzlar ve vücuda oturan elbiselerle cool, rahatlıktan ödün vermeyen, kullanışlı bir kreasyon ortaya çıkıyor.

Sevgililer günü için Baron Von Facny’nin Juicy Couture için tasarladığı kapsül koleksiyonda, üzerlerinde ikonik Juicy sloganları ve Von Fancy’nin imzası yer alan grafikli t-shirtler ve aksesuarlar göze çarpıyor.

sevgililergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT