Kadınlar Gününe Özel İndirim

Kadınlar Gününe Özel İndirim

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kadınlar Gününe Özel İndirim

Tarihler: 27 Şubat 2018 Salı ~ 27 Nisan 2018 Cuma

Firma: L’Occitane

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2018 ~ Nis 27, 2018

Geniş koku yelpazesiyle her zevke hitap eden, kalıcılığı ve verdiği duygularla Güney Fransa’nın büyüleyici atmosferini hissettiren L’Occitane parfümler ve yan ürün grupları, Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak 3-8 Mart tarihleri arasında özel bir indirim ile sunulacak.

L’Occitane kokularının her biri farklı bir hikaye anlatıyor, bir efsaneyi canlandırıyor ve Provence’ın şarkısını söylüyor. Akdeniz’in duyusal kozmetik dünyasını teninize taşıyan, deneyince vazgeçemeyeceğiniz parfümlerin indirim fırsatı erkek parfümlerinde de geçerli.

Mutlak Kadınsı; Néroli & Orchidée

Eşsiz aroması, portakal esintileri ve mandalinanın ferahlığıyla zenginleştirilmiş olan bu koku, ardında Néroli’nin arsız v e iddialı notalarını barındırır. Meyvemsi notaları ile portakal tomurcuğu esansı, Akdeniz’in cesur topraklarından gelir ve sadakatin simgesi olarak bilinir. Güçlü, duyusal ve feminen olan beyaz orkide ise, misk notaları eşliğinde kokuya tutkulu bir boyut katar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT