Kahve Keyfi Yolda da Sizinle

Kahve Keyfi Yolda da Sizinle

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kahve Keyfi Yolda da Sizinle

Tarihler: 23 Aralık 2020 Çarşamba ~ 23 Şubat 2021 Salı

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2020 ~ Şub 23, 2021

71 yıllık uzmanlığıyla özgün kahve deneyimi sunan Tchibo, Petrol Ofisi ile işbirliğini artırarak yolda ihtiyaç için verilen molaları kahve keyfine dönüştürüyor. Americano, Latte ve Cappuccino gibi birçok kahve çeşidine self servis ulaşma imkanı sunan Tchibo 2 Go konsepti, 44 ilde 160’ı aşan Petrol Ofisi noktasında kahve tutkunlarını gerçek kahve lezzetiyle buluşturuyor.

Tchibo zengin kahve çeşitleriyle yolda da kahve severlerle buluşuyor. Petrol Ofisi ile işbirliğini güçlendiren Tchibo, artık daha fazla Petrol Ofisi istasyonunda ihtiyaç molalarına kahveleriyle eşlik ediyor. 44 ilde bulunan 160’ı aşkın Petrol Ofisi noktasında hizmet veren Tchibo 2 Go, kahvenizi self servis alabileceğiniz konseptiyle yolculukta küçük molaları kahve arasına dönüştürüyor.

Yolda kahve keyfini çıkarmanın tam sırası! Americano, Latte ve Cappuccino gibi birçok kahve çeşidi sunan Tchibo 2 Go, günlük yoğunluğu içinde kahve içmeye vakti olmayanları ve kahve için her zaman bahanesi olan kahve tutkunlarını artık yolda da gerçek kahve lezzetiyle buluşturacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT