Kalıcı ve Güçlü

Kalıcı ve Güçlü

Tarihler: 13 Mart 2018 Salı ~ 13 Mayıs 2018 Pazar

Firma: NARS

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2018 ~ May 13, 2018

NARS Cosmetics en yeni fondöteni Natural Radiant Longwear Foundation'ı sunuyor. 16 saat boyunca mükemmelliğini koruyan ve güçlü bir ışıltı sağlayan formülüyle Natural Radiant Longwear Foundation, orta-yüksek kapatıcılığıyla uygulandığı andan itibaren canlılığını ve tazeliğini koruyor.

Natural Radiant Longwear Foundation'ın kalıcılığı, patent bekleyen üstün bir teknolojiyle güçlendiriliyor. Bu teknoloji sayesinde elde edilen formül, hafifliğine rağmen olağanüstü bir esneklikle cildi adeta ikinci bir ten gibi sarmalıyor.

İçeriğindeki ahududu, elma ve karpuz özleri ile cildin elastik liflerini daha yumuşak kılan ve cilt dokusunu iyileştiren "skin optimizing complex" formülüyle cildin görünümünü zamanla daha da mükemmelleştiren Natural Radiant Longwear Foundation, özel pigmentleri sayesinde cilt renginizle mükemmel uyum sağlıyor.

Her cilt tonuna hitap eden 33 renge sahip Natural Radiant Longwear Foundation ile güçlü kal. doğal kal. ışıltılı kal.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT