Karaca Home Aşkın En Saf Halini Simgeliyor

Karaca Home Aşkın En Saf Halini Simgeliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Karaca Home Aşkın En Saf Halini Simgeliyor

Tarihler: 05 Şubat 2019 Salı ~ 05 Nisan 2019 Cuma

Firma: Karaca Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2019 ~ Nis 5, 2019

Sevdiklerinizle paylaşmaktan keyif aldığınız anlara eşlik eden Karaca Home, kış günlerinde sevdikleri üşümesin isteyen birçok romantik çifte, birbirinden özel renk ve tasarıma sahip nevresim takımı ve battaniye setlerini hediye alternatifi olarak sunuyor.

Geniş ürün yelpazesiyle fark yaratan Karaca Home, sevdiklerine sımsıcak ve özel bir aşk hediyesi düşünenleri Karaca Home mağazalarına bekliyor. Her sezona özel farklı konseptler sunan Karaca Home; güzelliğin ve canlılığın sembolü kalp motiflerini çiçek desenleriyle işleyen Divine nevresim takımları ile karşılıyor.

Bahar havasının ferahlığını ve canlandırıcı etkisini pudra renginin sıcaklığı ve çiçek desenleriyle buluşturan Divine Nevresim ve Soft İspanyol Battaniye Seti içerisinde; nevresim, yatak çarşafı, iki adet biyeli volanlı yastık kılıfı ve bir adet battaniye bulunuyor. Sadeliğin ince detaylarda buluştuğu bu set özel indirim kampanyasıyla 599,95 TL yerine sadece 299.95 TL fiyatla tüketici ile buluşuyor.

İnce dokunuşlarıyla evinizi havasını değiştiren Karaca Home, mürdüm, lacivert, pudra, fuşya, turuncu ve nar çiçeği gibi baharın sıcak renklerinden oluşan nevresim ve battaniye takımları ile yatak odanızda sevdiğinizle huzurlu bir uykunun kapılarını aralayacak.

SevgililerGünü2019

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT